Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bir bebişin olur inşallah canım isteyen herkese nasip etsin AllahımMerhabalar uzun zaman oldu buraya uğramayalı yaşadığım süreci anlatmak ve biraz dertleşmek için tekrar geldim. Kasım ayında corona geçirdim. Tam o dönem de gebeymişim ki test yapmıştım negatif çıkmıştı İlaçları falan kullandım negatif olduğu için. 1-2 hafta sonra bulantım olunca test yaptım bı sefer pozitifti ama o kadar korktum ki sevinemedim bile. Kullandığım o kadar ilaç bilinmeyen o hastalık ve bebeğim. Meleğim 5 ay benimle kaldı. O kadar zor bi süreç geçirdim ki . Gebe miydim hasta mıydım? Etrafımdaki gebelere bakıyordum çok iyiler ben sanki hastayım sürekli kanamalarım sancım oluyordu. Hastanede yatıp toparlıyordum. Sonra yine işe devam ediyordum. Bir gün sancım hiç durmadı şimdi geçer diye bekledim. İş çıkışı dayanamadım gittim. Bebek aşağıya inmiş doğmak üzere acil hastaneye yattım 3 gün sonra toparlandı. Doktor dedi kalkmayacaksın ne kadar idare ederse ama hiç umutlu değildi. Eve geldim 3 gün sonra yine sancı ateş kanama. Tekrar hastaneye gittik bebeğim karnımda ölmüştü. Elden hiçbir şey gelmiyor. ALLAH tan hayırlısı demiştik hep. Acısı bambaşka yaşamayan bilmez anlamaz. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla isteyen herkese versin. Şimdi tekrar düşünüyoruz hayırlısıyla. Sağlıkla olur inşallah.
Amin inşallahHayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bir bebişin olur inşallah canım isteyen herkese nasip etsin Allahım
başınız sağolsun Allah sabır versin.bi dahakine sağlıkla gebe kalır kucağına alırsın inşallahMerhabalar uzun zaman oldu buraya uğramayalı yaşadığım süreci anlatmak ve biraz dertleşmek için tekrar geldim. Kasım ayında corona geçirdim. Tam o dönem de gebeymişim ki test yapmıştım negatif çıkmıştı İlaçları falan kullandım negatif olduğu için. 1-2 hafta sonra bulantım olunca test yaptım bı sefer pozitifti ama o kadar korktum ki sevinemedim bile. Kullandığım o kadar ilaç bilinmeyen o hastalık ve bebeğim. Meleğim 5 ay benimle kaldı. O kadar zor bi süreç geçirdim ki . Gebe miydim hasta mıydım? Etrafımdaki gebelere bakıyordum çok iyiler ben sanki hastayım sürekli kanamalarım sancım oluyordu. Hastanede yatıp toparlıyordum. Sonra yine işe devam ediyordum. Bir gün sancım hiç durmadı şimdi geçer diye bekledim. İş çıkışı dayanamadım gittim. Bebek aşağıya inmiş doğmak üzere acil hastaneye yattım 3 gün sonra toparlandı. Doktor dedi kalkmayacaksın ne kadar idare ederse ama hiç umutlu değildi. Eve geldim 3 gün sonra yine sancı ateş kanama. Tekrar hastaneye gittik bebeğim karnımda ölmüştü. Elden hiçbir şey gelmiyor. ALLAH tan hayırlısı demiştik hep. Acısı bambaşka yaşamayan bilmez anlamaz. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla isteyen herkese versin. Şimdi tekrar düşünüyoruz hayırlısıyla. Sağlıkla olur inşallah.
Hayırlısıyla tüm isteyenlere versin RabbimAllah sabır versin en azından bebeğin olabileceğini öğrenmişsin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın
İnşallah teşekkür ederim artık toparlandım çok şükür hiç geçmeyecek sanıyor insanbaşınız sağolsun Allah sabır versin.bi dahakine sağlıkla gebe kalır kucağına alırsın inşallah
Merhabalar uzun zaman oldu buraya uğramayalı yaşadığım süreci anlatmak ve biraz dertleşmek için tekrar geldim. Kasım ayında corona geçirdim. Tam o dönem de gebeymişim ki test yapmıştım negatif çıkmıştı İlaçları falan kullandım negatif olduğu için. 1-2 hafta sonra bulantım olunca test yaptım bı sefer pozitifti ama o kadar korktum ki sevinemedim bile. Kullandığım o kadar ilaç bilinmeyen o hastalık ve bebeğim. Meleğim 5 ay benimle kaldı. O kadar zor bi süreç geçirdim ki . Gebe miydim hasta mıydım? Etrafımdaki gebelere bakıyordum çok iyiler ben sanki hastayım sürekli kanamalarım sancım oluyordu. Hastanede yatıp toparlıyordum. Sonra yine işe devam ediyordum. Bir gün sancım hiç durmadı şimdi geçer diye bekledim. İş çıkışı dayanamadım gittim. Bebek aşağıya inmiş doğmak üzere acil hastaneye yattım 3 gün sonra toparlandı. Doktor dedi kalkmayacaksın ne kadar idare ederse ama hiç umutlu değildi. Eve geldim 3 gün sonra yine sancı ateş kanama. Tekrar hastaneye gittik bebeğim karnımda ölmüştü. Elden hiçbir şey gelmiyor. ALLAH tan hayırlısı demiştik hep. Acısı bambaşka yaşamayan bilmez anlamaz. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla isteyen herkese versin. Şimdi tekrar düşünüyoruz hayırlısıyla. Sağlıkla olur inşallah.
İnşallah canım sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıklı bebeklerimiz olur inşallahAllah sabır versin çok zor bir süreç…
İnşallah hepimizin en kısa zamanda sağlıklı gebelikleri olur
Insallah bir sonraki gebeliginiz saglikli sıhhatli bir şekilde olur saglikla kucağınıza alırsınız. Bazen ben de düşünüyorum çok istemek de olmuyor hayırlısını istemediğin diyorum. Insallah saglikli ve hayırlı bir şekilde bebeklerimizi kucagimiza alabilirizMerhabalar uzun zaman oldu buraya uğramayalı yaşadığım süreci anlatmak ve biraz dertleşmek için tekrar geldim. Kasım ayında corona geçirdim. Tam o dönem de gebeymişim ki test yapmıştım negatif çıkmıştı İlaçları falan kullandım negatif olduğu için. 1-2 hafta sonra bulantım olunca test yaptım bı sefer pozitifti ama o kadar korktum ki sevinemedim bile. Kullandığım o kadar ilaç bilinmeyen o hastalık ve bebeğim. Meleğim 5 ay benimle kaldı. O kadar zor bi süreç geçirdim ki . Gebe miydim hasta mıydım? Etrafımdaki gebelere bakıyordum çok iyiler ben sanki hastayım sürekli kanamalarım sancım oluyordu. Hastanede yatıp toparlıyordum. Sonra yine işe devam ediyordum. Bir gün sancım hiç durmadı şimdi geçer diye bekledim. İş çıkışı dayanamadım gittim. Bebek aşağıya inmiş doğmak üzere acil hastaneye yattım 3 gün sonra toparlandı. Doktor dedi kalkmayacaksın ne kadar idare ederse ama hiç umutlu değildi. Eve geldim 3 gün sonra yine sancı ateş kanama. Tekrar hastaneye gittik bebeğim karnımda ölmüştü. Elden hiçbir şey gelmiyor. ALLAH tan hayırlısı demiştik hep. Acısı bambaşka yaşamayan bilmez anlamaz. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla isteyen herkese versin. Şimdi tekrar düşünüyoruz hayırlısıyla. Sağlıkla olur inşallah.
Amin canımInsallah bir sonraki gebeliginiz saglikli sıhhatli bir şekilde olur saglikla kucağınıza alırsınız. Bazen ben de düşünüyorum çok istemek de olmuyor hayırlısını istemediğin diyorum. Insallah saglikli ve hayırlı bir şekilde bebeklerimizi kucagimiza alabiliriz
Allah sabır versin inşallah , inşallah tez zamanda kucagini doldursun .Merhabalar uzun zaman oldu buraya uğramayalı yaşadığım süreci anlatmak ve biraz dertleşmek için tekrar geldim. Kasım ayında corona geçirdim. Tam o dönem de gebeymişim ki test yapmıştım negatif çıkmıştı İlaçları falan kullandım negatif olduğu için. 1-2 hafta sonra bulantım olunca test yaptım bı sefer pozitifti ama o kadar korktum ki sevinemedim bile. Kullandığım o kadar ilaç bilinmeyen o hastalık ve bebeğim. Meleğim 5 ay benimle kaldı. O kadar zor bi süreç geçirdim ki . Gebe miydim hasta mıydım? Etrafımdaki gebelere bakıyordum çok iyiler ben sanki hastayım sürekli kanamalarım sancım oluyordu. Hastanede yatıp toparlıyordum. Sonra yine işe devam ediyordum. Bir gün sancım hiç durmadı şimdi geçer diye bekledim. İş çıkışı dayanamadım gittim. Bebek aşağıya inmiş doğmak üzere acil hastaneye yattım 3 gün sonra toparlandı. Doktor dedi kalkmayacaksın ne kadar idare ederse ama hiç umutlu değildi. Eve geldim 3 gün sonra yine sancı ateş kanama. Tekrar hastaneye gittik bebeğim karnımda ölmüştü. Elden hiçbir şey gelmiyor. ALLAH tan hayırlısı demiştik hep. Acısı bambaşka yaşamayan bilmez anlamaz. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla isteyen herkese versin. Şimdi tekrar düşünüyoruz hayırlısıyla. Sağlıkla olur inşallah.
İnşallah isteyen herkese versin Rabbim iyi dilekleriniz için teşekkürlerAllah sabır versin inşallah , inşallah tez zamanda kucagini doldursun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?