Yeniden hamileyim ama Üzgünüm

Benim oğlumla kızlarımın arasında 2 yaş var
Ben doğuma kadar en çok oğlum için ağladım
Ona bakamam yetemem diye
Ama sanırım Rabbim herşeyi yoluna koymuş
Şimdi kizlarm 1yaslarjna girmek üzere
Oğlum kardeşleri için ölecek sevgisinden
Ve inanın güç geliyo
Allah bağışlasın çocuklarınızı

Ben de ilk hamileliğim olmasına rağmen
yeni öğrendiğim zamanlar özellikle geceleri çok depresifleşiyordum. Durum biraz farklı ama hormonların da etkisi olabilir bende de olduğu gibi.

Merhabalar kızlar.
18 aylik bir oglum var ve eşimle 2. Cocugumuz olsun istedik. 2 çocuk arasında 2 yas olsun birlikte büyüsün ler istiyorduk. 3 ay korunmladik ve ben bu ay hamile olduğumu Ogrendim. Bebebegim nisanda doğacak oğlum o zamanlar 2 yaşını 2 ay geçmiş olacak. Tam istediğimiz gibi ama gelin görün ki ben bu kadar istememe rağmen çok mutsuzum. Keşke oğlum biraz daha büyüsyedi diyorum şimdi. Üzerimde sorumluluk artacak diye çok üzülüyorum kaldırabilir miyim diye düşünüyorum. Oysaki bütün bunları kabul ederek kardeşi olsun çok istiyordum. Neden böyle mutsuzum şimdi bilmiyorum. Doktorum hamilelik hormonları olabilir dedi ama inanin ben çok Üzgünüm :110:
Canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bide şöyle düşün kızım tüp bebek şuan 20aylik doğumdan uç ay sonra korunmayı bıraktım ama olmuyor üzülüyorum kızım teknik büyüyecek diye yaşımda 31

Hamileliginizin tadını çıkarın olumsuz taraflarını düşünmeyin sızı çok iyi anlıyorum oğlunuzu ihmal edeceginizi düşünüyorsunuz

amaaan ne varmıs uzulecek ne guzel ıste :D dogur da koy kafana takıo durma Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Canım kıymetini bil ben de evliyim bebeği çok istiyorum ama cesaret edip gerdek işini yapamıyorum bir türlü kafayı yiycem uyku filan kalmadı. Allah kısmetini verir sana da güç verir hiç kuşkun olmasın rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin. .. bide empati yapıp düşünün lütfen benim yerime koyun kendinizi. ..
3 yıldır doktor doktor geziyoruz 32 yaşındayım bikere bile hamile kalamadim. .
ne kadar sanslisiniz bi bilseniz...
şuan karninizdaki bu dünyadaki en büyük nimet bi damladan insan doğacak bu mucize için ben neler çekiyorum bi bilseniz... lütfen ama lütfen farkına varın bunun anne olmak için herseyini feda eden arkadaşlarım var bu grupta empati yapın..
:(

Yardımı olur mu bilmiyorum ama bir de evlat sahibi olamayanları düşünün...
Planlı hamilelikleriniz ve çok şükür sağlıklisiniz.

Bnm oglum 30 aylikken dogum yaptim yani uc ay once
Cooook guzel bisey
Hic endiselenme
Hem kucuk oldugu icin kiskanclik flaanda yok
Mutlaka var ama kardesi oldugu icin mutlu da
Sen yorulacaksin ikiye boluneceksin ama karsiliginda iki tatli minik var
İyiki dogurmusum dersin emin ol :) yeterki saglikli olsunlar

Çok yorucu bir döneme giriceksin ama 4 yaşına geldiklerinde iyiki yaptım diyeceksin hata arkadaşların olacak yolda yürürken kendinle gurur duycaksın seni çok üzdüklerinde onlara bağırmayınca ben harika bir anneyim diye kendi kendine gülümsüyceksin bence çocuk bir kadının mükemmel bir varlık olduğunu hissettiren tek varlık..hadi kolay gelsin sana:)

Bizdw cocuk istiyoruz ama olmuyor..
Iste herkesin durumu imtihani farkli...
ALLAH size kolaylik versin..
Elbette iki cocukla ugrasmak xor olacak..
ama bebeginizi bu duruma hazırlayın. 2 3 yas zaten sancili bir yqs.
Kiskanmalar gereksiz aglamalar olacak...

Rabbim yokluklarını göstermesin inşallah. Hormonlarınızdandır bence yoksa şuan bu kadar istemişken hele havalara ućmanız gerekti.
Bir yöndende haklısınız oğlunuzuda düşünmekte. Daha iyisi budur hakkınızda inşallah. Rabbim kolay doğum nasip etsin. Hayırlı olsun.

Bizimkilerin arasi 1,5 yas ve gercekten cok zorlaniyorum (kesinlikle birisinin size yardimci olmasi lazim)

Allah kolayligini verir benim gibi senelerdir ugrasipda hamile kalamayanlari dusunup gonlune ferahlik getirebilirsin. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Merhaba kızım 8 aylıkken isteyerek hamile kaldım (aklımdan zorum var evet:confused:) Allah'ın izniyle Doğuma 1 ay 10 gün filan kaldı

Rabbim nasip etmişse bize de bol bol şükretmek düşer:KK19: Allah eksikliklerini göstermesin:anne:

Merhabalar kızlar.
18 aylik bir oglum var ve eşimle 2. Cocugumuz olsun istedik. 2 çocuk arasında 2 yas olsun birlikte büyüsün ler istiyorduk. 3 ay korunmladik ve ben bu ay hamile olduğumu Ogrendim. Bebebegim nisanda doğacak oğlum o zamanlar 2 yaşını 2 ay geçmiş olacak. Tam istediğimiz gibi ama gelin görün ki ben bu kadar istememe rağmen çok mutsuzum. Keşke oğlum biraz daha büyüsyedi diyorum şimdi. Üzerimde sorumluluk artacak diye çok üzülüyorum kaldırabilir miyim diye düşünüyorum. Oysaki bütün bunları kabul ederek kardeşi olsun çok istiyordum. Neden böyle mutsuzum şimdi bilmiyorum. Doktorum hamilelik hormonları olabilir dedi ama inanin ben çok Üzgünüm :110:
Ben bu kadar bebek özlemiyle tutusurken bdv de böyle konularla karşılaşmak da imtihan sanki... neye üzülüyosunuz Allah aşkına yaa korunmamissiniz istemişsiniz Rabbim bekletmeden göndermiş mucizenizi sukredeceginize gelmiş buraya üzgünüm diye konu açıyorsunuz. ALLAH başka dert vermesin ne diyim:işsiz:

Merhabalar kızlar.
Üzülmeyin çok ideal çocuklarınızın arası benimde çocuklarımın arasında 2.7 ay var gayet güzel iyiki öyle olmuş çok iyi anlaşıyorlar 11 ve 9 yaşındaki şimdi banada bunca seneden sonra çocuk yapmak aynı psikolojiyi yarattı kendim estedim evde çocuk sesi olsun oyalanıyor severiz diye hamile kaldıktan sonra pişman oldum resmen hormonlardan sanırım inşallah bu duyguyu atarım üzerimden hoş atmasam nolcksa geri dönüşümü var :) buradaki herkese tavsiyem üçüncü çocuğu düşünürseniz de aralarını fazla acmayin

Merhabalar kızlar.
Hayırlı olsun ne güzel birbirleriyle arkadaş gibi büyüyüp destekçi olacaklar bence sevinin bile bunun için Allah izin verirse bende öyle istiyorum inşAllah bana da nasip olursa :KK200::anneadayı:

Üzülmeyin çok ideal çocuklarınızın arası benimde çocuklarımın arasında 2.7 ay var gayet güzel iyiki öyle olmuş çok iyi anlaşıyorlar 11 ve 9 yaşındaki şimdi banada bunca seneden sonra çocuk yapmak aynı psikolojiyi yarattı kendim estedim evde çocuk sesi olsun oyalanıyor severiz diye hamile kaldıktan sonra pişman oldum resmen hormonlardan sanırım inşallah bu duyguyu atarım üzerimden hoş atmasam nolcksa geri dönüşümü var :) buradaki herkese tavsiyem üçüncü çocuğu düşünürseniz de aralarını fazla acmayin
Benimde kizimin abileriyle arasi biri 15 biri 19 goren buyuk cesaret diyor evet 20 li yaslara gore zor bakimi ama cok seviliyor .Ayni seyleri bende hamileyken dusundum, ya istedigim gibi bakamazsam bebegime ama Allah yardim ediyor.Simdi 16 aylik oldu bile cok sukur.

Merhabalar kızlar.
Biraz zor olucak ama birbirlerine arkadas olucaklar .Benim kizimin abileriyle arasi cok fazla biri 15 biri 18 o yuzden pek ilgilenmiyorlar.Sadece seviyorlar ama kizim kendine oyun arkadasi istiyor.Oyun arkadasida ben oluyorum mecburen istemissiniz ve hemen olmus cok sukur hic olmayabilirdi.Benim kiz kardesimin 1 tane oldu su an 12 yasinda cocugu ve istedigi halde hamile kalamiyor.Her seye ragmen dogduktan sonra iyikide rabbim vermis diyorsunuz.Kolayliginida veriyor.

Lutfen o suan sizi hissediyor, varligindan uzuntu duyuyorsunuz.
18 aylik bebegin nasil senin evladinsa bu da evladin
Kiyma..
Rabbim saglikli olmasini nasip etsin.

Back
X