Yeniden hamileyim :(((

kardelenn21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
100
1
98
Denizli
Hamileyim ve malesef mutlu olamıyorum... Bir kızım var daha 10 aylık dün hamile olduğumu öğrendim. Kızıma sahip olabilmek için baya uğraştım tedavi gördüm çok dua ettim bir evladım olsun diye şimdi rabbim ikinci evladımı verdi ama sevinemiyorum. Alıcağım tepkilerden korkuyorum. İki çocuğun bakımından korkuyorum (çalışan bir anneyim) yeni bebek telaşı ile kızımla yeteri kadar ilgilenememekten korkuyorum. Bugün doktora gidicem. Rabbim hakkımda hayırlı neyse onu versin...

Allah kolaylık versin, biraz zorlanırsn belki ama çocuk istedgn günleri hatırla, sen istedin 1, rabbim verdi 2 ya da ikiz, üçüz çockları olanları düşün

cnm çok zor belki ama ikiz üçüz bebekleri olanları düşün allahım sana iki evlat birden nasip etmiş ne güzel.benimde çocuğum olmuyo 3 seneden beri ama allahım nasip ederde olursa evladım 1 yasını doldursun hemen ikinciyi yapacağım nasip tabi bu işler allahım bilir.ama düşüncem bu yönde inan zorlığunu falan düşünmüyorum sadece su günlerimi atlatıp o günlerimi görürsem eger bu gunlerim kadar zorlanıp acı cekmem herhalde.

Evet zamanında bende çok acı çektim, evlat sahibi olma umudunu kaybettiğim günler oldu. Bugünüme çok şükür tabi. Allahım böyle nasip etmiş. Ama kızımı yeteri kadar emziremiyeceğim düşüncesi üzüyor beni. Yapacak bişey yok bir an önce bu düşüncelerden kurtulmam gerek...

canım benim pozitif düşünmeye çalış..allah sana da bebeklerine de sağlık versin öncelikle gerisi kolay...olsun..böyle bi durumla karşılaşan ilk kişi değilsin..insanlar ne zorluklarla karşılaşıyor..allah sağlıklı bebekler nasip etsin..

Cnm öncelikle hayırlısı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş,iki yavrunu da sana bağışlasın..!ama bence umutsuz olma,Rabbim dağına göre kar verir,bak benim ablamın kızlarının arasında da 15 ay var,büyük yeğenim 6 aylıktı ablam ikincisine hamile kaldığında,biraz anneyi zorluyo bu durum ama inan çocuklar büyüyünce unutucaksın bu günlerini,hele de bizimkiler gibi ikisi de kız olursa çok rahat edersin ilerde inş..ablama öyle yardımcı oluyolarki ütü bile yapmaya başladılar şimdilerde..Allah kolaylık verir canım,sen hiç merak etme,yeterki yavrularının ikisi de sağlıklı olsun..

canım öncelikle hayırlı olsun , bence şükret bi arkadaşım bebeği 2 aylıkkken hamile kaldı , senin bebiş yine kardeşi doğduğunda yaşını geçeli çoook olucak...

Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin...

tüm bekleyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah... bende 6. yılımda hamile kaldım ve bebek hasretini iyi biliyorum...

Dün doktora gittim kızlar. Kesemizi gördük 5 haftalık gebeyim. 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi doktor. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allah isteyenlere versin...

olumlu düşünün bence çok şanslısınız Rabbim tamamına erdirsin sağsağlim kucağınıza alırsınız onuda inşallah.

hic dert etme canim, Rabbim sana o melegi gonderdiyse nasibiyle gondermistir. kizini emziriyorsan uzulursun belki ama emzirmiyorsan sevin hatta..ne guzel birlikte buyurler..demesi kolay biliyorum ama saglikli sihhatli olsun gerisini bos ver...insan dayanikli bir varlik ve zorluklar basina geldiginde basa cikabilecegini goruyor genelde. hem tepkileride takma kafaya..Rabbim vermis millete ne oluyor? bende hep dua ederimki Rabbim bana saglikli hayirli evlatlar versin hatta ilk cocuktan sonra insaAllah hemen verir Rabbim bana 2. bebegimi. yeterki saglikli sihhatli gelsin canim ve kiymetini biliyorsundur mutlaka...cunku ilk bebeginde ugrasmissin..inan bir bebegi olsun diye ne kadar dua eden ve yalvaran insanlar var.

Merhaba kızlar. Dün doktora gittim ve küçük bebeğimin kalp atışlarını duydum. fasulye tanesi kadar şeyin kalbi atıyor mucizevi birşey... Galiba ona alışmaya başlıyorum. Allah sağlık versin her iki evladımada. Bu arada kızımı emzirmeye devam ediyorum. Doktor karnımdaki 6 aylık oluncaya kadar emzirebilirsin dedi. Bu rahatlattı beni... Hala ailelerimize söylemedik kalp atışlarını duymayı beklemiştik. Söyleme vakti geldi artık bakalım nasıl karşılancak bu haber merak ediyorum....

selam canim.ALLAH bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin.iki yavruna uzun omurler versinbenimde kizim 18 aylik..bende emziriyorum.ve artik ikinci bir bebeyim olsun istiyorum.6 ayina kadar emzirmek cok guzelmis.bende cok sevindim senin adina

Rabbim size bu mutluluğu iki kez yaşatmış ne mutlu size...ben 1 yıldır uğraşıyorum bebekv sahibi olamıyoruz ne yazık ki :-(

hayırlı olsun bebğin cnm sağlıkla kucakla inş darısı bizim başımıza bnm paşamda 17 aylık ve bende istemeye çoktan istiyorumda cesaret işte ama Rabbim kolaylığını verir kesinlikle bide işte oğlum emiyo bırakmak istemiyorum çok sevindim bu 6 ay emzirebilme olayına bizimki çok düşkün gün içinde azaltmaya çalışıyorum ama oyalamak çok yorucu oluyo diğer yemeklerden yemesini istiyorum artık çok zor yemesi:)neyse cnm tekrardan hayırılı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…