- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ne okusaam derdinden adaptasyon olamıyorum yahukalbinizden ne geçiyorsa onu yapın lutfen kimsenin etkisi altında kalmayın, bu hayat sizin, şimsi güzelce calışın tercih döneminde karar verirsiniz nasılsa bence...
Kuzenim muhasebeci 2 ay işsiz kaldı hemen girdi baska yere ondan etkilendiler aslında. Hazır iş vs diye. Ama hiç kalemim değil öyle işler muhasebe banka vs ... Liseyide tekstil üzerine okudum şimdi kopmak zor geliyor. En azından tasarım ağırlıklı okursam bana katkısı olacagını düşünüyorumMuhasebe mi?dalga geçiyor aileniz herhalde.etraf muhasebeci kaynıyor zaten.Ben olsam tasarım okumaya devam ederdim.
Benim kızım var 17 yaşında oda moda tasarım okumak istiyor. Şimdiden kendince çizimler filan yapıyor ve gerçekten çok yetenekli ve istekli. Ben onu bu konuda destekliyorum..insanlar hayallerinin peşinden gitmeli ve sevdikleri mesleklere yönelmeli bence.
Azcık mola verdim :))Bence önce olabildigince oyi hazırlanın sınava. Puanı aldıktan sonra buraya yeniden konu açın. Simdi bunlari düşünerek vakit kaybetmeyin az kaldı sinava :)
Sağlık sektörü her yidiğin harcı değil gibi. Yine tasarım ağırlıklı düşünüyorum, ama işssiz kalıp iş bulamazsam o zaman kafamı taşlara vurmaktan da korkuyorum :)Muhasebe okumayın bence tasarımdan devam edin.Muhasebe benzeri bi bölümden mezunum hatta oldukça iyi de bi üniversiteden mezunum ama girmediğim sınav gecmedigim mülakat kalmadı.Yine de işsizim mevcut durumda olanlar çıkarılıyorlar zaten.Finans sektöründen uzak durun derim kısaca :))
Eger tasarımdan devam etmek istemiyosanız da sağlık alanında bi bölüm düşünebilirsiniz.Sağlık sektörü hep devam eder en azından diğer sektörler durma noktasında,pek düzelecek gibi de değiller.Dilerim her şey güzel olur,bol şans
Azcık mola verdim :))
Bi araştırayım onuda.endüstriyel tasarım bence. on numara olur.
İstediğiniz bir alanda başarılı olma şansınız çok daha yüksek, ki muhasebe size maddi manevi bişey kazandırmayacak bunu bilin. Sabırlı ve inatçı olun, mezun olur olmaz bol maaşlı bir iş beklemeyin. Uğraşın çabalayın sonunda başarılı olduğunuzu göreceksiniz. . .Sağlık sektörü her yidiğin harcı değil gibi. Yine tasarım ağırlıklı düşünüyorum, ama işssiz kalıp iş bulamazsam o zaman kafamı taşlara vurmaktan da korkuyorum :)
Çok sağol sanada bol şans..
Iste anlatmak istedigim de buydu. Kendimi begenmislik gibi olacak diye korkup yazamadim. Arkadaslarim sen ve muhasebe nalaka koreleceksin diyorlar. Bu yuzden tasarim alakali bir seyler istiyorum. Sıkı çalışıyorum bakalım umarım her sey istedigim gibi olurmoda tasarımdan muhasebe gibi gercekten düz! dümdüz bir meseleğe geçiş yaparsan bu senin için attan inip eşşeğe binmeye benzermoda tasarımı bitirebildiğine göre yaratıcı bir ruha sahipsin ve bu ruh herkeste yok kıymet bil kendine gel
Basaramama korkum var fazlasıyla. Sıkı çalışıyorum cok pişmanım 4 yillik fakulteye hazirlanmadigim icin zamaninda ama hicbir sey icin gec değil umarim her sey dilediğim gibi olurİstediğiniz bir alanda başarılı olma şansınız çok daha yüksek, ki muhasebe size maddi manevi bişey kazandırmayacak bunu bilin. Sabırlı ve inatçı olun, mezun olur olmaz bol maaşlı bir iş beklemeyin. Uğraşın çabalayın sonunda başarılı olduğunuzu göreceksiniz. . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?