yeniden hüsran :(

akdnz07

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.028
555
323
kızlar nişanlımla 2 sene sonra tekrar bir araya gelmiştik herşey çok güzeldi fakat yine aynı sorunlar yine aynı dertler ailelerimiz bir kez daha ayırdı bizi ,keske hislerimizi bir nebze anlasalardı severek ayrılmak ne acı içimde yangınlar var sanki :43::43::43: o kadar çok korkuyorum ki bigün bir başkasıyla evlenirsem onun kadar cok sevebilecekmiyim bir başkasının çocugunu dünyaya getirmek için bu kadar heyecanlı olacakmıyım :43::43::43:

kızlar nişanlımla 2 sene sonra tekrar bir araya gelmiştik herşey çok güzeldi fakat yine aynı sorunlar yine aynı dertler ailelerimiz bir kez daha ayırdı jbizi ,keske hislerimizi bir nebze anlasalardı severek ayrılmak ne acı içimde yangınlar var sanki :43::43::43: o kadar çok korkuyorum ki bigün bir başkasıyla evlenirsem onun kadar cok sevebilecekmiyim bir başkasının çocugunu dünyaya getirmek için bu kadar heyecanlı olacakmıyım :43::43::43:

üzüldüm,kaç yaşlarındasınız?aileler neden bir araya gelmenize karşı?

Bir araya gelememenizde de vardır bir hayır..

Ama bir kere olmamış, ikincisin de de olmamış..

Olmuyorsa, vardır bir hayır. Fazla zorlamayın bence..

Ailelerden yana zaten dertlisiniz.Bu kafayla ve tartışmalarla evlendiğinizi düşünsenize..
Yine aynı tartışmalar,ara bulmalar,yine aynı kavgalar..

Yıpranan siz olursunuz..

23 yasındayım .uyusamadılar birbirleriyle sonra ufacık bi meseleden patlak verdi hakaretler küfürler bizi mahfettiler :50: günlerdir yataktan kalkamıyorum yemek yiyemiyorum bakıyorum insanlara ne kadar şanslılar Allahım sevdikleriyle evliler mutlular okadar imreniyorum ki :43::43:

23 yasındayım .uyusamadılar birbirleriyle sonra ufacık bi meseleden patlak verdi hakaretler küfürler bizi mahfettiler :50: günlerdir yataktan kalkamıyorum yemek yiyemiyorum bakıyorum insanlara ne kadar şanslılar Allahım sevdikleriyle evliler mutlular okadar imreniyorum ki :43::43:

ailelerin bencilliği yüzünden harcamayın sevginizi,ayrılmayın sonuna kadar devam edin,öyle yada böyle kabul edeceklerdir.

eşimle ben neler çektik neler,günlerce birbirimizi görmediğimiz olurdu,sesimizi duymadığımız haftalar,ama inan öyle bi direndik ki bak şimdi 4,5 yıllık evliyiz bide oğlumuz var,bazen geçmişi hatırlar güleriz,geldi geçti

onun için güzelim birbirinize gerçekten aşıksanız,dahası o sana sen ona saygı duyuyorsan,vazgeçmeyin bırakmayın birbirinizi,er yada geç kabullenecekler

ailelerin bencilliği yüzünden harcamayın sevginizi,ayrılmayın sonuna kadar devam edin,öyle yada böyle kabul edeceklerdir.

eşimle ben neler çektik neler,günlerce birbirimizi görmediğimiz olurdu,sesimizi duymadığımız haftalar,ama inan öyle bi direndik ki bak şimdi 4,5 yıllık evliyiz bide oğlumuz var,bazen geçmişi hatırlar güleriz,geldi geçti

onun için güzelim birbirinize gerçekten aşıksanız,dahası o sana sen ona saygı duyuyorsan,vazgeçmeyin bırakmayın birbirinizi,er yada geç kabullenecekler

ne güzel söylüyosun işte tam olarak yaptığım bu sonuna kadar direnebilirim ama o artık işini gücünü yapamıycak hale geldi ailesi ve çevresi çok üstüne geliyo pes etti kendini inandırdı olamayacağına günlerdir ikna etmeye çalışıyorum olmuyo diyip duruyo daha ne yapabilirim hiçbir zaman mutlu olamayacağımıza inanmış artık Allahım bize nasip etmedi kıymetini bilin :14::14::14:

Her aile cocuklarinin mutlu olmasini sevdigi insanla evlenmesini ister.sizde ikinci kez bozulmus.cok ciddi seyler olmasi lazim.ne gibi sorunlar var aileler arasinda

ne güzel söylüyosun işte tam olarak yaptığım bu sonuna kadar direnebilirim ama o artık işini gücünü yapamıycak hale geldi ailesi ve çevresi çok üstüne geliyo pes etti kendini inandırdı olamayacağına günlerdir ikna etmeye çalışıyorum olmuyo diyip duruyo daha ne yapabilirim hiçbir zaman mutlu olamayacağımıza inanmış artık Allahım bize nasip etmedi kıymetini bilin :14::14::14:

Seven insan vazgecemez.sevgilin ailesini bahane ediyor olabilir mi?insan istemeye gorsun yapamayacagi sey yoktur.

kızlar nişanlımla 2 sene sonra tekrar bir araya gelmiştik herşey çok güzeldi fakat yine aynı sorunlar yine aynı dertler ailelerimiz bir kez daha ayırdı bizi ,keske hislerimizi bir nebze anlasalardı severek ayrılmak ne acı içimde yangınlar var sanki :43::43::43: o kadar çok korkuyorum ki bigün bir başkasıyla evlenirsem onun kadar cok sevebilecekmiyim bir başkasının çocugunu dünyaya getirmek için bu kadar heyecanlı olacakmıyım :43::43::43:

Merak etme her aşk biter, üstelik çokkkkk severek evlenip aşık olanların durumlarını da burada tüm gerçekliği ile okuyabilirsin, evlilik öyle göründüğü gibi değil canım boşuna kendini bu kdr yıpratma, aileler istemiyosa vardır bi nedeni, bence aileni dinle.

peki ailelerin derdi ne biraz daha açarmısın,neden sevgilinin üzerinde bu kadar baskı var?

elle tutulur bir sorun yoksa,sadece aileler sudan sebeblerle anlaşamayıp kapris yapıyorlarsa sevgilinde de hata var demektir.böyle bi durumda bütün baskılara kulak tıkayıp seninle önüne bakmalı

Seven insan vazgecemez.sevgilin ailesini bahane ediyor olabilir mi?insan istemeye gorsun yapamayacagi sey yoktur.

empati kurmaya calısıyorum olmuyo bende aynı sıkıntıları yasıyorum ama vazgeçmiyorum evet cok ciddi sıkıntılar yasadık cok yüzgöz olundu hakaretler vs ailesi asırı kin tutmuş yanaşmıyolar evlenmemize ama diyorum hep bak evlenelim ilerde torunları olunca mecbur gelicekler herşey düzelicek ama ailesini kaybetmekten korkuyor sürekli :50:

aynen benim de aklima geldi,ama konu sahibini daha fazla üzmek istemedim,zaten yeterince ayrılık acısı çekiyor
belli
herşeyin farkındayım her ne olursa olsun elimden tutup yanımda olması gerekirdi ailesi zaten bir gün mutlaka affedicekti kimse evladını ömür boyu yüz ceviremez belki sizlerin de evlatları vardır bilirsiniz bazı seyleri

empati kurmaya calısıyorum olmuyo bende aynı sıkıntıları yasıyorum ama vazgeçmiyorum evet cok ciddi sıkıntılar yasadık cok yüzgöz olundu hakaretler vs ailesi asırı kin tutmuş yanaşmıyolar evlenmemize ama diyorum hep bak evlenelim ilerde torunları olunca mecbur gelicekler herşey düzelicek ama ailesini kaybetmekten korkuyor sürekli :50:

güzelim o zaman boşver oluruna bırak,ailesi terazi de fazla gelmiş besbelli
madem öyle sende aileni de kendini de yıpratma,önüne bak
hayat bu belli mi olur,biraz klişe olacak ama karşına ne aşklar ne kısmetler çıkar daha

herşeyin farkındayım her ne olursa olsun elimden tutup yanımda olması gerekirdi ailesi zaten bir gün mutlaka affedicekti kimse evladını ömür boyu yüz ceviremez belki sizlerin de evlatları vardır bilirsiniz bazı seyleri

elbette affeder aile anne baba,kimse evladını görmeden duramaz
ama sevgilinde çok çabuk havlu atmış,yada işine gelmiş bu durum
sen kız başına sonuna kadar gitmeye hazırken onun dağları delmesi gerekirdi

elbette affeder aile anne baba,kimse evladını görmeden duramaz
ama sevgilinde çok çabuk havlu atmış,yada işine gelmiş bu durum
sen kız başına sonuna kadar gitmeye hazırken onun dağları delmesi gerekirdi

çok haklısınız ama kendisi yaptığı seyin cok mantıklı oldugunu düşünüyo kalpsizsin sen dedim vicdansızsın evet ben kalbimi aldırdım artık mantığımla hareket ediyorum dedi :43:

annem hep der,
bi kız sevdiğiyle evlenmesse hayatı boyunca mutsuz olur..
gercektende öyle.işiniz çok zor bence ayrılmayın aileler biyerde kabullenir.

annem hep der,
bi kız sevdiğiyle evlenmesse hayatı boyunca mutsuz olur..
gercektende öyle.işiniz çok zor bence ayrılmayın aileler biyerde kabullenir.

ne yapayim ben istiyorum ama yanasmiyo artik kac gundur neler cekiyorum zaten bikmis artik isimi yapamiyorm dalginim cok diyo artik sadece kendmi dusunucem diyo :(

Canim o kadar üzüldüm ki allahim sana sabir versin uzulme eger allah yazdi ise olur sen üzülme annengil o halini görmüyor peki senin...

Back
X