- 10 Ekim 2011
- 1.028
- 555
- 323
Canim o kadar üzüldüm ki allahim sana sabir versin uzulme eger allah yazdi ise olur sen üzülme annengil o halini görmüyor peki senin...
Allah razi olsn canm benm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim o kadar üzüldüm ki allahim sana sabir versin uzulme eger allah yazdi ise olur sen üzülme annengil o halini görmüyor peki senin...
Allah razi olsn canm benmannem goruyor halimi tabiki de bende usuttum heralde diyorm gecistirmeye calsyorum her agladgmda atesleniyorum geceleri kalkiyorm kimse duymasn diye kendi basimin caresne bakmaya calisiyorum ,surekli bulantim oluyo yemek yiyemiyorum ses falan yok kontrol edemiyorm ki kendmi istemiyorm boyle olmasni bende
ah Allahim diyorum sabir ver geceleri agzima yastik bastiiyorum agladgmi duymasinlar diye
zor ismis cok zor..
Birbirinizi gerçekten seviyorsaniz her şeyin üstesinden gelirsiniz. Ayni şeyleri ben de yaşadim. Şu an 14 senelik evliyiz ve çok mutluyuz. Herşeye göğüs germek çok önemli.Fakat bu tek taraflıysa (ki öyle görünüyor) hiç bir şeyin önemi kalmıyor.
Eğer sevgilin seni gerçekten seviyorsa seni birakmayacaktır.
kızlar nişanlımla 2 sene sonra tekrar bir araya gelmiştik herşey çok güzeldi fakat yine aynı sorunlar yine aynı dertler ailelerimiz bir kez daha ayırdı bizi ,keske hislerimizi bir nebze anlasalardı severek ayrılmak ne acı içimde yangınlar var sankio kadar çok korkuyorum ki bigün bir başkasıyla evlenirsem onun kadar cok sevebilecekmiyim bir başkasının çocugunu dünyaya getirmek için bu kadar heyecanlı olacakmıyım
![]()
çok haklısınız ama kendisi yaptığı seyin cok mantıklı oldugunu düşünüyo kalpsizsin sen dedim vicdansızsın evet ben kalbimi aldırdım artık mantığımla hareket ediyorum dedi![]()
ne güzel söylüyosun işte tam olarak yaptığım bu sonuna kadar direnebilirim ama o artık işini gücünü yapamıycak hale geldi ailesi ve çevresi çok üstüne geliyo pes etti kendini inandırdı olamayacağına günlerdir ikna etmeye çalışıyorum olmuyo diyip duruyo daha ne yapabilirim hiçbir zaman mutlu olamayacağımıza inanmış artık Allahım bize nasip etmedi kıymetini bilin![]()
canım seni merak ettim nası oldun benimde sevgilim var ailemle tanışmadı daha ama korkuyorum aileler anlaşmazsa diye ondan dolayı senin olayın beni uzdu biraz..:2:
aile olayı cok zor bir durum bende yasadım aileler işin içine girdimi değişiyor herşey herkez bencil oluyor bir anda sizinkiler böyle dedi yok onu dedi bunu dedi falan gercek sevgi cok önemli o anda sözününde eri olmak lazım ne güzel arkasında durabilmiş duramayanlar da var çıkıp gidip sonrada seni suçluyarak dönenlerde oluyor ne mutlu ki senim böyle olmamış mutluluklar dilerim..