Kuzummmm..şekerparemmm al kız senin olsun......zaten delirtti bu çantalar beni.....ne dersen o....ben bu sene KK enlerine aday olmak için her şeyi yaparım.......yıllarımı verdim de şu siteye hiçbişi olamadım ki
Bu sene bit pazarının en iyi biti olmaya hazırım
canım msj atamadım neden dir .paran havale oldu canım :)
Bugün kargomu aldım. Çok beğendim. Yepyeniler.
Bir şey soracağım. Bana yolladığın küçük çantalar sıfır tamam da, büyük çanta da mı sıfır?
Yani sıfır olabilir. Sıfır gibi. Yok eğer kullandım diyorsan helal olsun diyorum.
Hadi kızlar bu çok fena cazibeli elbisem satlık
Sadece 1 kere kullandım.......eşim bi daha giydirmediiyi ki giydirmemiş şimdi sata biliyorum size
Çoook komik rakama gidecek........sormayın sakın yanındakiler satıldıöylesine kombin yapmıştım
Her bedene uyumlu bu elbise çok esnek triko........sadece 15 tl
Canım 38 bedene uyumlu siyah kazak bluz tarzı bir seyin var mı ayakkabıların cok ama cok sık ama 36 giydiğim icin olmuyor
merrabalar ben bu ikisini beğendim ama 40 bedenim acaba olurmu
Bunu giyen....garanti veriyorum yılın şıkı olur
Foısuon marka......tam yazamadım zannımca.....markalı butik ürünü...
Bir kere kokteylde giydim........
Baya pahalı aldım....yün sıcacıkkkkkkk
38 beden....ama 40 ada rahatlıkla olur kesim den dolayı bele oturduğu için verdiğim bedenlere dikkat edin
Sadeceeeeeeee size özellllllll..........25 tl
siyah beyazın asilliğine bak çok hoş bi elbise
cane bence koy yanına onuda almak isteyen alır zaten senin satmaya utanıyorum dediğin herşey sıfır çıkıyorOnun altına aldığım ayakkabıyı görsen bide
O ayakkabıyı 5 , 6 kez giydim diye satmaya utanıyorum ama harika bişi
cane bence koy yanına onuda almak isteyen alır zaten senin satmaya utanıyorum dediğin herşey sıfır çıkıyor
Kesin aldım diyen arkadaşım huuuuuuuuuu
Canım kusura bakma bu kislik bir ceket degil mı peki altına uzun kollu bir sey giyerek giyilebilir mı nasil duruyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?