Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

El işi takımlar yine çoook uyguna gidecek yine ilk adresi verene:34:

Dantellerin düzgünlüğünü isteyen maiyunus arkadaşımıza sora bilir:16::16:

İndrimde sınır yoookkkkk:1:

yine size muhteşem br takım daha:52:
Ara oyalı takım:31: Hiiç kullanılmadı hiç yıkanmadı:16:
öyle böyle değil yapımı çoook zor el emeği göznuru:32:

2 adet yastığı...iki adet yorgan kenarı dilerseniz pike olarak yaptıra bilirsiniz...değerlendirmek size kalmış:34:

Ayrca dantel kenarlı çarşaf hediyelidir:34:

indirimleri kaçırmayıınn:52:

dantel tk ne kadar canım yazarmısın bari bunda yüzüm gülsünnnn:(((((((

Canım ZEYNOOOOOOMMMM:16:

Hangi takımı istiyorsun kaymaklı şöbiyetimmmm....söyle hemen yolliyim sen iste yeter ki:29::54::16:

hayatım yeni ürün eklicekmisin ?:16:

İnşaallah tatlım...karneleri aldık tatil başladı:122::122::122:

Fırsat buldukça ekliycem:54:

Bu arada kargo aşırı kalabalıktı:18:

Gönderi bekleyenlere duyurulur pazartesiye kaldı:40:

Yine size muhteşem br takım daha:52:
ARA OYALI TAKIM:31: hiiç kullanılmadı hiç yıkanmadı:16:
Öyle böyle değil yapımı çoook zor el emeği göznuru:32:

2 adet yastığı...iki adet yorgan kenarı dilerseniz pike olarak yaptıra bilirsiniz...değerlendirmek size kalmış:34:

Ayrca dantel kenarlı çarşaf hediyelidir:34:

canım arkadaşım bundan bahsediyorummm düşün taşın kaşın bana makul bi fiyat verr önce ben soruyorumm fiyatı fazla diyosun nnnnnnnnnnn sonrada fiyatı düşürüyosun başkasına gidiyor benimkiler ben hep araya kaynıyorummm niyekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

canım arkadaşım bundan bahsediyorummm düşün taşın kaşın bana makul bi fiyat verr önce ben soruyorumm fiyatı fazla diyosun nnnnnnnnnnn sonrada fiyatı düşürüyosun başkasına gidiyor benimkiler ben hep araya kaynıyorummm niyekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

kıyamam ben sanaaaaa:29:

hadi gel kı özele konuşak:1::1

Allah'im bu nasil bi mutevaziliktir hayran kaldim sana sende urunlerinde muhtesem o bakirlara cok uzuldum nasil yok paraya gitti onlar nasil kiydin canm ya:) Hersey gonlunce olsun yuregi guzelmi guzel elegans bayann:)

Allah'im bu nasil bi mutevaziliktir hayran kaldim sana sende urunlerinde muhtesem o bakirlara cok uzuldum nasil yok paraya gitti onlar nasil kiydin canm ya:) Hersey gonlunce olsun yuregi guzelmi guzel elegans bayann:)

Ah canııımm asıl bu düşüncelerini paylaştığın için mükemmel olan da mütevazi olanda sensin:16::16:
Topiğime hoş geldin ....Allah her daim iyilerle katşılaştırsın her duanı kabul etsin inşaallah:29::29::54::54:

Hosbulduk canm.Allah razi olsun duaya cok ihtiyacim var duanda su tanimadigin bilmedin arkadasinida eklersen cok sevinirim canm benim

CANLARIM BALLARIM....ELİMDE HİİÇ AÇILMAMIŞ SIFIR KUTUSUNDA SAMSUNG 8 gb yükseltile bilir bellek özellikli TABLET var....piyasa değeri 550-600 tl........ihtiyacı olan varsa kaçırmasın......300 tl ye satıyorum:10::10:

RESİMLERİNİ ÇEKTİM ARKADAŞLAR HARİKA BİR TABLET:34::10:

tabletin fiyatı nedir özelden soramıyorum.:5:

Back
X