Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

İşte prensesler için harika bir nevresim takımı:emir_bebek::emir_bebek:

Kaçmaz fiyata.....:103::103::103::103:

Kızım olmadığı için kullanamadım:1:

2 adet yastığı.....çarşafı....yorgan kılıfıyla muhteşem bir kumaşıyla sizin için özel geliyor:10:

Markalı bu lisanslı ürünü kaçırmayın mağaza kokusuyla duruyor:122::122:

Makul tekliflere açığız:17:

Merhaba
Bu nevresim takımının fiyatı nedir ? Sizi sürekli takip ediyorum alışveriş yapmak kısmet olur inşallah ...hayırlı satışlar

heyyyyy kızlaaar orda mısınız:52:

KARGO BEKLEYEN SULTANLARA SESLENİYORUUUMMM:52:

Bizim şube tadilat nedeniyle 2 gün kapalıymış....bugün kargoları gönderemedim......:50:

Allah kısmet ederse çarşamba en geç perşembe göndereceğiiim:34:

Duyanlar duymayanlara haber versiiinnnn:102::102::68::68::126::126:

Tamam abla saglik olsun gec olsun guc olmasin , sakla zamani gelir zamani, siforsen bas gaza asiksan vur saza heheeeeeyyyttt beeeh:37:

Tamam abla saglik olsun gec olsun guc olmasin , sakla zamani gelir zamani, siforsen bas gaza asiksan vur saza heheeeeeyyyttt beeeh:37:

Hehehe deli kız:60::60:
Bu iki gün içinde eklemelerde olur kesin:1:
Haklısınnn geç olsun bol olsun:13::13:

Merhaba
Bu nevresim takımının fiyatı nedir ? Sizi sürekli takip ediyorum alışveriş yapmak kısmet olur inşallah ...hayırlı satışlar

İnşaallah tatlım inşaallah:16::29:

Bu takımı bende çok seviyorum kızım olaydı imkansız kıyamazdım:31:
Ailecek Nevrsm canavarı olaraktan baya stoklamışız:60::60::60:
İhtiyacı olanlara göndereyim de onlarda kazansın ben de:34:
Gerçi aldğımız rakamın çok aşağısında satıyoruz...çok kazanmıyorUz ama helali hoş olsun...
Haberleşiriz tatlım:29:

Bu harika gözlük ORJİNAL RAYBAN:10:
Orjinal başka bir modelle takas düşüne bilirim....camında sağında solunda hiç bir kusuru çiziği yoktur:16:

110 tl:82::82::82::82:

Kızlar bu gözlüğümü çook severek aldım ...sayılı kullandım hiç bir sorunu yok.....kabıyla beziyle gönderim yapılacak....ben 400 e yakın bir fiyata almıştım zamanın da.....
Orjinal bir gözlükle takas yapa bilirim....yada sata bilirim:34:

İşte prensesler için harika bir nevresim takımı:emir_bebek::emir_bebek:

Kaçmaz fiyata.....:103::103::103::103:

Kızım olmadığı için kullanamadım:1:

2 adet yastığı.....çarşafı....yorgan kılıfıyla muhteşem bir kumaşıyla sizin için özel geliyor:10:

Markalı bu lisanslı ürünü kaçırmayın mağaza kokusuyla duruyor:122::122:

Makul tekliflere açığız:17:

Sevgil dostlar göstermiş olduğunuz ilgiye çook teşekkür ederim....çok şanslıyım ki genel de çok iyi niyetli çok dürüst bayanlarla karşılaştım....çoğunuzla uzun dostluklar kurabileceğim kadar sevdim yakınlık buldum:29:
Çok ama çok tşkr ediyorum hepinize:16::16:

Yukarıdaki nevresim takımına çok sayıda beğeni ve istek aldm:34::16:
Resimde belli olmamış ama belirtmek istedim:34:
Yorgan kılıfının altında ve çarşafta kırmızı kullanılmış...farklı bir tarz yaratılmş.....zannımca iki yüzüde farklı kullanm sağlasın diye düşünülmüş...sıkıldıkça çevirin diye.......1 taşla iki kuş:1::34: iyi fikir:16:

Bu horoz bir harikaaa:10::10:

Demir malzemeden yapılmış....gerçek taşlarla süslenmiş.....evinize farklı bir hava kazandıracağı kesin:34:

Değişiklik yapmaktan hoşlananlar için:16:

Büyük boy horozu kaçırmayın kızlarrrrrr:52: görenler bayılıyoooor:32:

İster antrede...ister şömine kenarında........isterseniz balkonda kullanın....çok amaçlı çok yönlü bir aksesuarrr:52:

Çook uygun fiyata gidecek ilk adres veren kazanacak:30: pazarlık eden her zaman ki gibi zaten kazanacak:1:

Açılışı 45 tl den yapalım mı :17:

Kızlar karar verdim horozun tavuğunuda satıcam:60:...henüz resmini çekmedm.....çok sevimli bişi:1:

Alan arkadaşlarım iyi günlerde mutlu mesut kullansınlar:16: girdikleri evlere şans bereket sağlık getirsinler inşaallah:16::16:

Elimde kalanları toparlıycam inşaallah::16::16:

Alan arkadaşlarım iyi günlerde mutlu mesut kullansınlar:16: girdikleri evlere şans bereket sağlık getirsinler inşaallah:16::16:

Elimde kalanları toparlıycam inşaallah::16::16:

maşallah şekerim hızına yetişen yok allah bol kazanç nasip etsin bıtenem bakıyotum ama hep takipteyim ben uzun kollu elbise arıyorum ama bulamıyorum buurum inşllah öpt seni bu arada bu ördekmidir nedir nerden çıktı kımınde bıtane kımnde 3 tane sendede 2 neanlam gilıyorki bılormsun:1:

maşallah şekerim hızına yetişen yok allah bol kazanç nasip etsin bıtenem bakıyotum ama hep takipteyim ben uzun kollu elbise arıyorum ama bulamıyorum buurum inşllah öpt seni bu arada bu ördekmidir nedir nerden çıktı kımınde bıtane kımnde 3 tane sendede 2 neanlam gilıyorki bılormsun:1:

Vala şekerparem ben de bilmiyorum......forumda kalma süresiyle alakalı heralde bu ördekler:1:
Hayvanlarıda çok severim zaten...artarsa mutlu olurum ayrıca:1:

Uzun kollu elbisem vardı da sattım ...kalmadı ki bitanem yaaaa :50:.....bitane var elimde ama onun kolları dantelli batik markalı....boyuda diz üstünde...bana tunik olmuştu o:1::1:

hozuma manita isterim:52::21::21:

yalnız bacım sen dök eteklerini bak kargodan batıracan bizi horozu gönderecen ardından manitası gelirse bunlar ayrılığa dayanamazlar:4::4::4:

:60:haklısın sevenleri ayırmayalım dimi:46:

Daha kapatmadım paketleri ekle dersen ilk fırsatta eklerim kuzum canın sağolsun:34:

Kanka dolmuş taşıyorsun yineeee:1:

Sayın celbera kullanıcısı lütfen mesaj kutunuzu boşaltın bu kadar ulaşılmaz olmaz ki .....:60::60::60:

Çok şık çoookkk alan arkad şım mutlu mesut kullansın....soranlar için tekrar belirtmek istedim:1:

Back
X