Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Sevgili arkadaşlar biliyorm konum çoook uzadı...ilginize beğeninize sonsuz teşekkür ediyorum....çok fazla tıklandığı için çok fazla yorum yazıldığı için haliyle sayfa sayısıda uçtu gitti:10:

İlk sayfalara hiiç bakmayın oralarda satılık hiç bişi kalmadı......son mesajlarımda da satılmayanları topluca belirtiyorum zaten...satılanlara mutlaka satıldı yazıyorum:16:
Siz satışda ürünleri görmek için her zaman için son 10 sayfada tarama yapın daha öncesi sadece zaman kaybı olur:34:
Vaktinizi almak asla istemem asla:16::16:
Estağfurullah vakit almak değil, eklediklerinin hepsi birbirinden güzel baktıkça bakmak istiyor insan ,aslında daha da önemlisi gönlünun güzelliği, evet karşılıklı konuşmadık ama sayfalarini çokça gezdiğim için tanık oldum :)
Mesaj alındı son sayfalarını güncelliyorum artık :)

CANIM ARKADAŞIM:29: İYİ GÜNLERDE BOL BOL SÖRFÜNÜ YAP EN ÇOK DA KK DA YAP:1:...BENİDE UNUTMA SAKIN:16::16:

Waikiki den alınma....çok hoş bir modeli var belden lastikli rengi çok güzel kusursuz:34:...40,42 beden uyumlu:10:

Sevgili arkadaşlar biliyorm konum çoook uzadı...ilginize beğeninize sonsuz teşekkür ediyorum....çok fazla tıklandığı için çok fazla yorum yazıldığı için haliyle sayfa sayısıda uçtu gitti:10:

İlk sayfalara hiiç bakmayın oralarda satılık hiç bişi kalmadı......son mesajlarımda da satılmayanları topluca belirtiyorum zaten...satılanlara mutlaka satıldı yazıyorum:16:
Siz satışda ürünleri görmek için her zaman için son 10 sayfada tarama yapın daha öncesi sadece zaman kaybı olur:34:
Vaktinizi almak asla istemem asla:16::16:

sen ne düşünceli ne tatlı birisin yaa :nazar::nazar::nazar::nazar:
daha eklicen bişeyler varmı ablacım merakla bekliyorum cicilerini :54::54::54:

Merhaba sizin 9 inç tablet kılıfınız da vardır...:46:Var deyin de sevindirin beniiii.....:46:

Ayy canım benimmmmm......var diyemem olanı kullanıyorum çünki ama hiiç belli olmaz bakarsın pat diye çıkar evin bir köşesinden:1:
Şimdi millet diyecekki bu nasıl evse:60::60:
Eeee 16 senelik ev e baya bayada büyük.....bende bir zamanlar yüksek maaşlıykene almış almış koymuşum:60::60::60:
Çoğunu görünce AAAAAA buda vardı doğru ya diyorum:60::60:
Gerçi çoğumuz yaşıyoruz bunlarıda ben azcuk abartıyorum işte:34:
Kısacası tatlım balım ....şöbiyetim....kılıf yok minarede yok:1:

sen ne düşünceli ne tatlı birisin yaa :nazar::nazar::nazar::nazar:
daha eklicen bişeyler varmı ablacım merakla bekliyorum cicilerini :54::54::54:

Kız canooooo sen beni bırak....satış yap satışşşş :60:
Asıl ben bekliyorum kuzucuğummmm:29:
Merkla bekliyorum ürünlerini .......gelicem cumada sonra kahve içmeye:9:
Öyle der ya esnaf amcalar....olmadı tükkenin önüde masa atarıkk canooooo:60::60:

Bana ayir bari.... Geldim, emailden yolla yine telinide ariyayim... Odemeni yapalim, daha kendime gelemedim ama olsun.... 

İlahi menekşe kokuluuuu...ayağının tozuyla geldin gömleği aldın:1:......kısmetlisin canım maşallah Allah daim etsin:16::16:...vatanına hoşgeldin sefa getirdin:29::29: çikolatamıda getirdin miiiiii:1:
Çok yüZsüz müyüm ne:17:
Mailine yazarım ordan görüşürük olmadı telefonlaşırık olmadı bana gelirsin laflarık:29:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy süprizleri çok severimmm sabırsızlıkla bekliyorumm ekleyeceklerini canım :53::53::53::53::53::53::53::53:

Kız canooooo sen beni bırak....satış yap satışşşş :60:
Asıl ben bekliyorum kuzucuğummmm:29:
Merkla bekliyorum ürünlerini .......gelicem cumada sonra kahve içmeye:9:
Öyle der ya esnaf amcalar....olmadı tükkenin önüde masa atarıkk canooooo:60::60:

fotoları çektimde bi yükleyemedimki arkadaşa söyledim adaptör varmış onda alıcam yüklücem :-)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy süprizleri çok severimmm sabırsızlıkla bekliyorumm ekleyeceklerini canım :53::53::53::53::53::53::53::53:

Zeynoooooom nirelerdesin sen gülüüümm..gözlerim yollarda kaldı uğramaz oldun sanki.....beğenmiyon mu artıkın beni yuksa:60::60:

Şaka şaka sen benim başımın tacısın zeynooommm....her daim destekçim takipçim yoldaşım oldun kız sen benim:29:

İyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizleri :16:.......

süprizler biter mi bende bitmez neden çünki ben bit pazarının süper bitiyim:122::122::122::122::122:

evvet süper tatlı zevkli akıllı biti kız ne çekktinnn beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:37::37::37::37::37::37:

Kız KARBEEEENNNNNN alttan alttan bakıp bakıp gidiyon görüyom seni:9:....yakalayın kızlar kaçak var aramızdaa. :52::52::52:

Menekşeeee nerdesin menekşee....gurbet kuşum al şu takımı bak bir sürü hediye yolliciğim yanında....sen anlarsın iyi dantelden.....o aldığın masa örtüsünün modelinin ikinci eşi yok okkadar yani:34:........onun kadar beğeneceksin bu takımı da kaçırmaaaaaaa gurbet kuşummmm kaçırmaaaaa:52::52:

Son düzenleme:
Huuu huuuuuu bu pantolonu neden bıraktınız bana:53:
Oysa ki çoook şıkkk çoookkk kaliteli:19:

38,40 beden uyumlu çepli mepli..pileli mileli...hafif kılçıllı mılçıllı....grili siyahlı alın artık şu pantolonu:57:

5 tl :111::111:

5 tl beş tele:52:

Back
X