İyi akşamlar kızlar ben önlisans mezunuyum meslek lisesi çıkışlıyım.Yani mecburiyetten ve hayat şartları böyle olmasını tetikledi.
Çok okumak istiyordum çok direndim liseyi okumak içinde üniversite içinde ama o kadar direnmeme rağmen sonunu getiremedğim için çok mutsuzdum
Sözlüm yaşadığım herşeyi biliyor ve evlenince seni okutucam dedi destek çıkıyor yani bana
Bende sağlık okumak istemişimdir hep ve bir arkadaşımdan meslek lisesi olsan bile bu mümkün üniversitede dedi iyice heveslendim
Şimdiben hemşirelik falan ne bileyim sağlık sektörü olsun çok istiyorum yapabilirmiyim sizce girebilirmiyim yardımlarınızı istiyorumm
sayısal mezunuysan ve çalışırsan yapabilirsin tabikide niye yapamayasın..ama benim fikrim universite sınavına ayıracağın zamanı kpssye ayır ve memur ol derim..Bence sözlün seni kpss kursuna göndersin sonra açıköğretimden 4 yıllığa tamamlarsın maaşın yükselir ohh kebap
bencede cok dooru. arkadasimizin kendi tercihi tabi ama onlisanstan kpss ye girebilir. acik.ogretimdende 4 e tamamla merak etme o diplomada gercek. eger memur olursan super olur..sayısal mezunuysan ve çalışırsan yapabilirsin tabikide niye yapamayasın..ama benim fikrim universite sınavına ayıracağın zamanı kpssye ayır ve memur ol derim..Bence sözlün seni kpss kursuna göndersin sonra açıköğretimden 4 yıllığa tamamlarsın maaşın yükselir ohh kebap
sayısal mezunuysan ve çalışırsan yapabilirsin tabikide niye yapamayasın..ama benim fikrim universite sınavına ayıracağın zamanı kpssye ayır ve memur ol derim..Bence sözlün seni kpss kursuna göndersin sonra açıköğretimden 4 yıllığa tamamlarsın maaşın yükselir ohh kebap
kimmis iktisattan isletmeden atama yok diyen. tum memur kadrosu neredeyseyok canım ya moda tasarımı mezunuyum ben kpss şansın bölümden dolayı çok az aöften işletme yada iktisat seçebiliyorum ondada atama yok diyorlar kpss den ümidimi kestim artık meslek lisesi mezunları her bölümü seçebiliyor dediler oyüzden heveslendimde öğrenir öğrenmez konu açayım dedim doğru olan nedir diye
kimmis iktisattan isletmeden atama yok diyen. tum memur kadrosu neredeyse
iktisat isletme gibi iibf den cikiyor. adi ustunde iktisadi ve idari bilimler yani sgk universite maliye gumruk dhmi tcdd ptt tapu orman bakanliklar ic isleri bunlar hep isletme iktisat mezunlarini ise alir genelde...
tabi 60 70 puan alirsan elbette atanamazsin ama 80+ alipta atanamayan- ki varsa buyuk sehir tercihi yaptiysa belki atanamamistir- ama ben duymadim 80 ve ustu en kotu 2.yada 3 atamada gider...
sen o cahillere kulak asma gir arastir. ve hedefini hep yuksek tut...sevgiler saygilar
yok canım ya moda tasarımı mezunuyum ben kpss şansın bölümden dolayı çok az aöften işletme yada iktisat seçebiliyorum ondada atama yok diyorlar kpss den ümidimi kestim artık meslek lisesi mezunları her bölümü seçebiliyor dediler oyüzden heveslendimde öğrenir öğrenmez konu açayım dedim doğru olan nedir diye
Canım nereden duydun meslek liseli çıkışlıların her bölümü seçebildiğini ? Eğer direk geçiş hakkınla 4 yıllığa tamamlamak istiyorsan ,başka bölüm seçemezsın . Değişti mi şimdi ? Ama sen direk geçiş hakkınla değil de normal sınava girerek tercih yapacaksan , bu eskiden de böyleydi zaten . Sınava girerek aldıgın puan kadar istediğin bölümü seçme hakkın vardı zaten .
Görünce aklıma geldi çok alakasız olacak ama.Bir üye vardı baya problem yaşamıştınız seni tanıdığını iddia ediyordu sorunu çözebildin mi :26:
Konu sahibinden özür diliyorum bu ara konuyu bölmüş oldum.
Canım kendileri 2. üyelikten siteden uzaklaştırıldı . Eski bir uyeymiş yani .
Canım nereden duydun meslek liseli çıkışlıların her bölümü seçebildiğini ? Eğer direk geçiş hakkınla 4 yıllığa tamamlamak istiyorsan ,kendi bölümün dışında başka bölüm seçemezsin . Değişti mi şimdi ? Ama sen direk geçiş hakkınla değil de normal sınava girerek tercih yapacaksan , bu eskiden de böyleydi zaten . Sınava girerek aldığın puan kadar istediğin bölümü seçme hakkın vardı zaten .
peki özel üniversitelerde istediğim bölüme sınavlı girebilir miyim ?
İyi akşamlar kızlar ben önlisans mezunuyum meslek lisesi çıkışlıyım.Yani mecburiyetten ve hayat şartları böyle olmasını tetikledi.
Çok okumak istiyordum çok direndim liseyi okumak içinde üniversite içinde ama o kadar direnmeme rağmen sonunu getiremedğim için çok mutsuzdum
Sözlüm yaşadığım herşeyi biliyor ve evlenince seni okutucam dedi destek çıkıyor yani bana
Bende sağlık okumak istemişimdir hep ve bir arkadaşımdan meslek lisesi olsan bile bu mümkün üniversitede dedi iyice heveslendim
Şimdiben hemşirelik falan ne bileyim sağlık sektörü olsun çok istiyorum yapabilirmiyim sizce girebilirmiyim yardımlarınızı istiyorumm
Canım varya aynıyız seninle. Bende evlendikten sonra eşim bana destek çıkacak. Radyoloji okumak istiyorum sağlıkcı olmak :) 2 yıllık olduğu için istediğim sağlık bölümü ve sağlık meslek cıkıslılar öncelikli olduğu için yerleşememe durumu var. Böyle bi durumda özel üni bile düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?