Yeniden soruyorum sizi rahatsız ediyorum ama yardım edin lütfen

Htmnc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
56
13
3
27
Şöyle anlatmak istiyorum. Reglime 3 gün var ara ara kasık ağrısı ve karın ağrısı geliyor göğüslerim biraz hassas keyfim yok gibi modum düşük gibi. Regli belirtisi diye düşünmek istiyorum ama korkuyorum. Şimdi erkek arkadaşım duşta omzuma boşalmıştı su akıyordu o sırada suyla aktı gitti mi vajinama geldi mi bilmiyorum kafam çok karışık. Günlerimi zehir ediyorum kendime yardım edin lütfen 😔

Üstte anlattığın olaydan başka bişiy olmadıysa Gebelik mümkün değil. Konu Fake değil dimi ?

Şöyle anlatmak istiyorum. Reglime 3 gün var ara ara kasık ağrısı ve karın ağrısı geliyor göğüslerim biraz hassas keyfim yok gibi modum düşük gibi. Regli belirtisi diye düşünmek istiyorum ama korkuyorum. Şimdi erkek arkadaşım duşta omzuma boşalmıştı su akıyordu o sırada suyla aktı gitti mi vajinama geldi mi bilmiyorum kafam çok karışık. Günlerimi zehir ediyorum kendime yardım edin lütfen 😔
Bir önceki konuda da dedim.

Suyla sperm temas haline girdiyse, rahime ulaşmıştır. Regl sabahı kan testi verebilirsin.

Suyla birlikte etkisi devam eder mi ki hala
Şimdi şampuan veya sabunda varsa olmaz diyeceğim olmayacak.

Fikrinizi soruyorum çünkü sağlıklı düşünemiyorum
Bu sağlıklı düşünme değil şu anda dalga geçmek oluyor. Hamile olabilmen için içinde, rahime, yumurtlama döneminde erkek arkadaşının boşalması gerekiyor.

Bu sağlıklı düşünme değil şu anda dalga geçmek oluyor. Hamile olabilmen için içinde, rahime, yumurtlama döneminde erkek arkadaşının boşalması gerekiyor.
Suyla falan bir şey olmaz yani demi

Kızmayın lütfen yalvarırım

Allah akıl fikir versin. Hamilesin tebrik ederim

Duşta ve omuza :KK53: bak net cevap vereceğim ama bi dahaki ay da gelip "spermleri yutmuş olabilirim hamile olabilr miyim?" diye sormayacaksan😒

Suyla birlikte

Suyla sperm temasta girdiyse demişsiniz öyle bir ihtimal var mı
Genel olarak bir yorum yapmak istiyorum.

Lütfen cinsellik ile ilgili temel bir bilginiz dahi yoksa öpüşmeyin.

Mesajım ise bir ironi, gerçek değil.

Genel olarak bir yorum yapmak istiyorum.

Lütfen cinsellik ile ilgili temel bir bilginiz dahi yoksa öpüşmeyin.

Mesajım ise bir ironi, gerçek değil.
Bir sürü saçma sapan yerli yersiz kaynak var bilmiyorum işte Allah kahretsin bilmiyorum ki sizlere soruyorum rahat olmaya çalışıyorum medet umuyorum 😞

Bir sürü saçma sapan yerli yersiz kaynak var bilmiyorum işte Allah kahretsin bilmiyorum ki sizlere soruyorum rahat olmaya çalışıyorum medet umuyorum 😞
Ne diyeyim bu kadar üzüleceksen stres yapacaksan senin için ciddi bir sorun takıntı ise lütfen evlilik öncesi bir şey yaşama.

Ne diyeyim bu kadar üzüleceksen stres yapacaksan senin için ciddi bir sorun takıntı ise lütfen evlilik öncesi bir şey yaşama.
Ders oldu bir daha asla yapmam asla. Sabrınız ve cevaplariniz için teşekkür ederim.

Duşta ve omuza :KK53: bak net cevap vereceğim ama bi dahaki ay da gelip "spermleri yutmuş olabilirim hamile olabilr miyim?" diye sormayacaksan😒
Sakın bir şey deme yoksa ben inanacağım, bildiğim her şey yalan olacak. 😆

Sadece su varsa olur, sabun varsa olmaz dedim konu sahibi inandı ya da bizimle gerçekten kafa buluyor. 🥺

Back
X