merhaba kıslar 4 ay once 2.5 aylık bebegımın kalbı durdugu ıcın kaybettık tüp bebek ıle hamıle kalmıstım şimdi tekrar baslıyoruz ALLAHIM hakkımızda hayırlısını versın ıhsallah bugun ılk ıgnemı yaptım çok heyecanlıyım ....
cok zor bi durum olmali o kadar kendini alistirdiktan sonra kaybetmek bende subatta ilk denememe basliycam cok stresli bi surec olmali cunku bebek dogana kadar bence tehlike devam ediyor Allah hepimizin yardimcisi olsun kardeslerim
rabbim emklerini boş cıkarmasın inş bu sefer bebegine kavuşursun sahlıklı bi şekilde rabbim gonlundeki istediklerinin hayırlısını versin canım bende 2. tup bebege başladım 10 gun once Mevlam ikimizinde hakkında hayırlısı neyse onu versin :Saruboceq:
cok zor bi durum olmali o kadar kendini alistirdiktan sonra kaybetmek bende subatta ilk denememe basliycam cok stresli bi surec olmali cunku bebek dogana kadar bence tehlike devam ediyor Allah hepimizin yardimcisi olsun kardeslerim
geçmiş olsun cnm.rabbim yardımcın olsun.bu sefer meleğini hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
canım benim .tekrar başlamana sevindim... inaşşşaaallaahh bu sefer hayırlı olur..herşey yolunda gider...saglıcakla kucagına almayı nasip eder....canım yine aynı yerdemi başlıyorsun...
Canım tedavin hayırlı olsun...Allahım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına aldırır..
canim benim tedavin hayirli olsun...Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün...
tedavin hayırlı olsun
tedavin hayirli olsun canim ins bu tedavinde melegin gelir ve seninle kalir
bende pazartesi basliyorum igneme adetin 2.gunu hayirlisi ins bende guzel sonuc alirim
darisi tum isteyenlerin basina aminnn
senin uzun protokolmu kisami???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?