- 22 Kasım 2020
- 11
- -4
- 1
- 25
- Konu Sahibi angelbertha_
Merhaba arkadaşlar. Bu forumda yeniyim. Bir konu hakkında sizin fikirlerinizi duymak istiyorum. Fazla uzatmadan anlatmaya çalışacağım. Benim çocukluk arkadaşı bir sevgilim var. Nasıl tanıştığımızı ve sevgili olduğumuzu anlatmak isterdim fakat uzun hikaye. Kısaca köklü bir ilişkimiz var. İyi giden bir ilişkimiz varken bazı anlaşmazlıklar sonrasında onun isteği üzerine bir ayrılık yaşadık fakat bu ayrılık sözde ayrılıktı. İki hafta aradan sonra yavaş yavaş görüşmeye başladık şu an ise eskisinden daha iyi anlaşıyoruz. Tam her şey yoluna girdi derken tekrar içime bir kurt düştü. Aslında henüz ortada bir şey yok ama. Sevgilimin yurtdışına gitme ihtimali var. Şu anda kesin hiçbir şey yok fakat ihtimali bile beni ürkütüyor. Daha önce ayrı mesafe ilişkisi deneyimimiz olmuştu. O İzmir'de chef olarak çalışıyordu kuzenlerinin yanında ben ise Adana'daydım. Adana İzmir arası bayağı mesafe olduğu için yüz yüze görüşemiyorduk. İşi çok yoğundu günlerce telefondan bile konuşamadığımız olurdu. Sonra Adana'ya ailesinin yanına döndü burada paket servis yapan bir kafede işe girdi. Şimdilik burada olsa da sevgilim her zaman yurtdışına çıkma hayallerinde olan birisi ve bu benim için en azından şu anlık imkansız bir durum. Normalde Mart ayında Dubai'ye gidecekti fakat o işin büyük ihtimalle yattığını söyledi. Tam sevinmiştim ki dün gece onun Instagram'ını stalklarken beynimden vurulmuşa döndüm. Rus bir restorantın Instagram hesabını takip etmiş. Demek ki sevgilim Rusya'ya gitme hayalleri kuruyor. Şu hastalık ortamında zaten hazır işi varken ailesinin yanındayken bu yurtdışı olayı bana mantıksız geldi. Şu sıralar belki gitmese de sevgilim kafasına koyduğunu yapan birisi. İlerde mutlaka gidecek ve ben onun peşinden gidebilecek miyim bilmiyorum. En azında bana hayatımı düzene koymak için 1-2 yıl süre verse. Fedakarlık yapıp bir süreliğine yurtdışı hayallerini ertelemesi gerek. Tam ilişkimizi iyileştirip derinleştirirken araya mesafe girerse bu çok kötü olur. Üstelik gitmek istediği yer Rusya. Sadece takip etmesi gitmek istediği anlamına gelmez ama içime bir kurt düştü. Ona sormaya böyle konuları konuşmaya cesaret edemiyorum. İçim çok huzursuz. Ne yaparsam yapayım ayrılık kaçınılmaz sonmuş gibi geliyor. Ne yapmalıyım?