yeniden yardım :(

soncarene

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
10
0
1
Bir erkek ilişkiye hazır değilim diyorsa ve sonrasında ama ilişkiye hazır olduğumda adayım sensin diyorsa ama konuşmaların sonu kızışmaya gidince sen benden 1 yaş büyüksün diyorsa , sonuç nedir ?
unutamıyorum , nasıl unutucam

Bir erkek ilişkiye hazır değilim diyorsa ve sonrasında ama ilişkiye hazır olduğumda adayım sensin diyorsa ama konuşmaların sonu kızışmaya gidince sen benden 1 yaş büyüksün diyorsa , sonuç nedir ?
unutamıyorum , nasıl unutucam
Kizisma nedir acaba?Erkek arkadasiniz bana kalirsa sizinle ciddi dusunmuyor.Evlilikten soz ederek sizi elde tutmaya calisiyor.O da biliyor ki iliskiye hazir degilim vs gibi soylemler,akli basinda her kizi kendinden uzaklastirir.O da boyle bi yontem bulmus aklinca:)Bahanesi de sen benden 1 yas buyuksun.he canim bende yedim deseydin sende...:KK20:

adaylarımdan biri ben nasıl oluyorum deyince benı susturup , adaylar değil sadece adayım sensin , başka konuştuklarım yok, ama şuan maddi manevi ilişkiyi kaldıracak güçte değilim dedi..kendisi beni tanımak isteyip arkadaş oldu ama.

erkek arkadaşım değil kendisi...kendisi sadece benle arkadaş olmaya geldi, ama konuşmalar arkadaş gibi değildi..kendini geleceği geçmişi ilişkilerini kırgınlıklarını hayattan beklentilerini her konuya girdi benimle..şuan bi ilişki için maddi olarak da manevi olarak da hazır değilmiş..sanırım o beni uzun vaadde tanımak için gelmiş..ya da yaşça 1 yaş büyük olduğumu anlayınca arkadaş ayaklarına yattı.

adaylarımdan biri ben nasıl oluyorum deyince benı susturup , adaylar değil sadece adayım sensin , başka konuştuklarım yok, ama şuan maddi manevi ilişkiyi kaldıracak güçte değilim dedi..kendisi beni tanımak isteyip arkadaş oldu ama.
Ondan bi cacık olmaz yoluna bakmalisin.seçilen değil secen olmalısın bak ozaman nasıl gelicek sana gelmessede kendi bilir . kendini bi tek o varmış gibi hissettirme bırak yoluna

YOK ZATEN ASLA ARAMAM SORMAM.AMA Bİ YANDAN KURSTA DERSLERİME DE GİRMEYE BAŞLADI..DERSTE HOCAM GERİ KALAN YERLERDE SELAM BİLE VERMİYCEM.GELİRSE GELİR ZATEN DEME GERÇEKSE

kızlar 2 hafta oldu nerdeyse tık yok, sanırım sorun tamamen 1 yaş büyük olmamdan dolayı kafasından silmesi.yoksa kendi kendine geldi , kendi kendine konuştu anlattı hayatını hayallerini defolup gitti

Ben önümde ki maçlara bakıyım olursa olur olmazsa seninle olurum diyor.

gerçekten ilişki istemiyor olamaz mı , bi
çok borcu varmış o şu bu, hem yaş olayını da söylediğine göre direk istemiyo

yol ver gitsin .. bununla mı uğraşacaksın... bak daha ilişki başlamadan sana burada konu açtırmış. bi ömür mü geçer bununla

Back
X