Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizisma nedir acaba?Erkek arkadasiniz bana kalirsa sizinle ciddi dusunmuyor.Evlilikten soz ederek sizi elde tutmaya calisiyor.O da biliyor ki iliskiye hazir degilim vs gibi soylemler,akli basinda her kizi kendinden uzaklastirir.O da boyle bi yontem bulmus aklinca:)Bahanesi de sen benden 1 yas buyuksun.he canim bende yedim deseydin sende...Bir erkek ilişkiye hazır değilim diyorsa ve sonrasında ama ilişkiye hazır olduğumda adayım sensin diyorsa ama konuşmaların sonu kızışmaya gidince sen benden 1 yaş büyüksün diyorsa , sonuç nedir ?
unutamıyorum , nasıl unutucam
Ondan bi cacık olmaz yoluna bakmalisin.seçilen değil secen olmalısın bak ozaman nasıl gelicek sana gelmessede kendi bilir . kendini bi tek o varmış gibi hissettirme bırak yolunaadaylarımdan biri ben nasıl oluyorum deyince benı susturup , adaylar değil sadece adayım sensin , başka konuştuklarım yok, ama şuan maddi manevi ilişkiyi kaldıracak güçte değilim dedi..kendisi beni tanımak isteyip arkadaş oldu ama.