Yeniden, yine, küçük bir ışık, şafağım olurmuki? Fikir, taktik herşeye açığım.

24 değil 22 yaşındaymış
Herşeyin hayırlısı.. Bu konuda açılmadan kapandı..

24 değil 22 yaşındaymış
Herşeyin hayırlısı.. Bu konuda açılmadan kapandı..
Arada biraz yas farkı var ama bu sorun degil ki. Bir akrabamizdan ornek vereyim kız çocuktan 8 yas büyük... Gayette mutlular maşallah diyelim, neden olmasın?
Ya bu mescit sırası falan gecen cuma yaşadığım bi olayı hatirlatti okulda, ama benimkisi imkânsız çünkü sevgilisi var mi yok mu bilemiyorum ki var sanirim oyle duymustum, hayatta da yaklasilmaz ona gicigin teki

Yani goruntu olarak hic bsy yok hatta buyuk duruyor ama benim hic istemedigim bsydi. bugun yine biri aklimda biri var ama yasi cok kucuk dedi hayirlisi olsun mutlu olmasini gercekten isterim en azindan tum yasadiklarmdan sonra oyle birini bile gormek umut verici. benim 23 yasinda kardesim varken cok garip duruyor aklima yatmiyor. diger konuda ise calistgi pozisyon degisecek ve kucuk bi ilcede bu mumkun ama ayrinti vermek istemiyorum

bır merhaba nasılsın demekle hemen bırsey yasamazsınız zaten normal bır sekılde konusabılırsınız hakkınızda hayırlısı olsun bence faceden eklemeyın once normal sohbet edın sonra eklerse o sızı ekler zaten

yok ztn durum degisti bana ilk basta 24 yasinda demislerdi ama daha kucukmus 22 imis benim 23 yasinda kardesim var aramizda bsy olmasi imkansiz

aynen ben de geçmişte nur yüzlü biriyle çıkmıştım ama beni en çok üzen o oldu.. şimdi evli başkasıyla

kimin aklında biri var onun mu?

Karakter sahibi,olgun biriyse bence yaşa takılmak anlamsız ya.
Reşit olmamış biri yok sonuçta karşınızda.
Ay kendimi Aysel Gürel gibi hissettim.
Bilmiyorum,çok umutlanmayın tabi ama hemen de kestirip atmayın.

Hani herkesin aklinda bsyler vardir yas bo sac rengi goz rengi benim icinde hep yas on plandaydi simdi bu durumda karsilasinca bi tuhaf oldum bi kac gundur takibimde takibindeydim bugun iyice hissettim biraz ilgilensem biz oturup konususur bir cay icecek kivama geliriz ztn o kisim onemli gerisi nasip ama simdi dedgim gibi dusunuyorm onunda isik goremeyince israrci olcagni sanmiyorum ins mutlu olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…