Arada biraz yas farkı var ama bu sorun degil ki. Bir akrabamizdan ornek vereyim kız çocuktan 8 yas büyük... Gayette mutlular maşallah diyelim, neden olmasın?24 değil 22 yaşındaymış
Herşeyin hayırlısı.. Bu konuda açılmadan kapandı..
bır merhaba nasılsın demekle hemen bırsey yasamazsınız zaten normal bır sekılde konusabılırsınız hakkınızda hayırlısı olsun bence faceden eklemeyın once normal sohbet edın sonra eklerse o sızı ekler zatenMerhabalar..
Uzun bir zamandır konu açmamıştım, yine sizlerin yardımına ihtiyacım var.
Beni tanıyanlarınız vardır, yaşadığımı az çok hatırlayanlarınız vardır..
Kısa bir süre biraz kendi iyi niyetim biraz karşımdakinin halinden kalbim çok incindi çok üzüldüm çok ağladım ama hep gülümsedim, mücadele ettim hiç birşeyimi ihmal etmedim. Ve bundan sonra karşıma çıkacak insanı hayal ettim, dupduru bir huzur, bütün dünya geride..
Şu an bu şekilde ilgimi çeken biri var.
Tertemiz yüzlü, mescid sırasında karşılıklı nöbet beklediğimiz, aynı benim gibi incinsede Rabbine sığınmış, efendiliği terbiyesi ile göz dolduran biri.
Bir kaç güne kadar benim dikkatimi çekmesede bugün öğlen arası yanma gelip nasılsın dedi çok çekingen mahçup bir ifadesi vardı. Normalde asla yaptığı bişey değil, ama öğlenarası yolunu yarıda kesip dönünce şaşırttı beni. Sonra durdum düşündüm, bir kaç kişi bana ne kadar efendi olduğunu anlatmıştı.
İş konusunda onunla ilgili planlar var, geleceği parlak
Ama iki sorunumuz var, fiziksel olarak hiç bir fark olmasada hatta ben çok küçük dursamda benden 3 yaş kadar küçük
Ayrıca ..
Aynı iş yerindeyiz..
Daha önce canımı çok yakan insanda orada.
Bi yanım diyorki, yetmezmi kaybettiklerin bunu düşünme, Rabbine güven..
Acaba bu iki sorunu hiç düşünmesem, birazcık günaydın desem nasılsın desem ..
Olurmu ki
Facebook hesabına baktım..
Öyle dolu, öyle dokunduki bana.. öyle etkilediki.. Böyle bir insanı tanımak isterdim.
Eklesemmi ki, yok bu çok hızlı olur bana başka taktikler lazım..
Hadi kızlar yardımınıza ihtiyacım var..
aynen ben de geçmişte nur yüzlü biriyle çıkmıştım ama beni en çok üzen o oldu.. şimdi evli başkasıylaOkuyunca yazmadan edemedim.
Şimdi şöyle, çok temiz kalpli aşırı naif, nur dolu insan bile olsa, "bu insan üzmez" demeyeceksin arkadaş.
Tabi sen ıssız adamlardan kopup gelince böyle ak yüzlü bi adam muhteşem ideal görünüyor olabilir, ama yapma.
Bu üzmez klişesine girme, çünkü hiç belli olmuyor. Kendisi melek gibidir, belki hakketen saftır kalbi, ama mesela annesi şeytandır, veya içinde bastırılmış bişeyler vardır falan hiç bilemezsin seni neyin nasıl üzeceğini.
Hayal kırıklığına uğramamak için daha realist kalmaya çalış her daim.
kimin aklında biri var onun mu?Yani goruntu olarak hic bsy yok hatta buyuk duruyor ama benim hic istemedigim bsydi. bugun yine biri aklimda biri var ama yasi cok kucuk dedi hayirlisi olsun mutlu olmasini gercekten isterim en azindan tum yasadiklarmdan sonra oyle birini bile gormek umut verici. benim 23 yasinda kardesim varken cok garip duruyor aklima yatmiyor. diger konuda ise calistgi pozisyon degisecek ve kucuk bi ilcede bu mumkun ama ayrinti vermek istemiyorum
belki yanlış söylediler size, 22 olduğundan emin misiniz?yok ztn durum degisti bana ilk basta 24 yasinda demislerdi ama daha kucukmus 22 imis benim 23 yasinda kardesim var aramizda bsy olmasi imkansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?