YENIDOGAN ALISVERIS LISTEMIZDE NELER OLMALI HANGI MARKALAR

Resunrise

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
375
458
103
Merhaba Arkadaşlar,

Sizden ricam kafası çok karışık olan biz yeni anne adaylarina nelerden ve hangi markalardan memnun kaldiniz bilgi verirmisiniz ?

Mesela süt sağma makinası mutlaka al diyorlar ? Bir sürü öne çıkan marka var bilemiyorum hangisi iyi

Teşekkürler

Ben süt sağma makinasını gereksiz buluyorum yanı şuanlık durumun ne olacagını bılmedıgımız için doğumdan sonra almak daha mantıkmı bence

bencw hiçbir sey “mutlaka” değil. süt sağma makinesi bana hediye geldi ama bence almayın. doğumdan sonra ihtiyac olursa alın. aynı sekilde emzik ve biberon da.

bol bol emzirme atleti alın. ben suwenden almıştım memnunım.

bebek kıyafeti ben yenidoğan sanırım 2-3 tane aldım. geri kalan hepsini 0-3 ay aldım. doğumdan itibaren de uzun süre kullanabildim bu sayede.

boş bol battaniye alın. müslin örtü de alın.

Bebeği tasımak için puset alın. Kanguru almanızı kesinlikle öneriyorum. biz babybjörn mini kullandık. yenidoğan döneminden itibaren kullanılabiliyor. Su an 7 aylık hala kullanıyoruz.

Bebek bezi biz hep prima premium care kullandık. Bir ara molfix denedim bebeğim 3 aylıkken ama aslllaaaa sevmedik. Çok taşırdı. Primaya geri döndük. Gece uyurken de prima harmonie takıyorum, çünkü sabaha kadar bez değiştirmiyorum.

Pişik kremi ben mustela kullandım hep ve memnunum. Şampuan ve nemlendirici krem de aynı sekilde mustela marka.

Bol bol zıbın alın cocuğunuza. Uzun kollu, kısa kollu, atlet tarzı. Günde bazen 4-5 kez üst değiştiriyorsunuz. Bebek kıyafetleri de minicik öyle üç dört parça ile makine döndürülmüyor. Ben bebeğimin çamaşırlarını haftada bir yıkıyorum. Anca makinenin yarısı doluyor düsünün O yüzden bol bol almakta fayda var.

Bebek kıyafetleri de ben ağırlıklı h&m aldım. Bedeni en esnek olan o. lcwaikiki ve ebebek kıyafetleri maalesef çok çekiyor. ama h&m den aldığımız 2-4 aylık takım 6.ayında hala bebeğime oluyordu. Hala daha %90 kıyafetleri h&mden alıyoruz.

Başka aklıma bir sey gelmiyor valla

Puset tommy baby aldım süt sağma makinası alacaksanız lansinoh güzel biberon olarak avent kıyafet olarak e bebek bez prima ıslak mendil sleepy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…