Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 7 günlük bebegim var emzirme sonrasında uykuya daliyor ama yatağına yattığı gibi uyanıyor sürekli emmek istiyor ama emerken uyuyor ne yapabilirim uykuya dalabilmesi için
Merhabalar 7 günlük bebegim var emzirme sonrasında uykuya daliyor ama yatağına yattığı gibi uyanıyor sürekli emmek istiyor ama emerken uyuyor ne yapabilirim uykuya dalabilmesi için
Merhaba daha çok yeni. Lütfen sabredin çok normal. Emdiği için şanslısınız. Şu an emzirmekle de cebelleşiyor olabilirdiniz.
Zamanla düzelecek. Sizden ayrılamıyor sadece
bence devam etmelisiniz oğlum bahsettiğiniz gibiydi hiç uyumuyordu anne karnında zannediyor hala kendini sıkışık yerlerde uyuyordu yarım kundaklar satılıyor e bebekte cırt cırtlı kullanması cok basit benim kurtarıcım oldu
Benim bebeğim 3.5 aylık doğduğu günden beri uykuya direnir çok az uyur kundak öneriliyor ben havalar çok sıcak olduğu için yapamadım sonradan da alismadi biraz alıştırmaya çalışın hep biberon da uyumak istediği için( emmiyor mama alıyor ) ben çözümü emzikte buldum ,deneye deneye bulunuyor