Bebek Beslenmesi Yenidoğan bebeğin ihtiyacı olacak ürünleri tavsiye edermisiniz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kardelen18

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
7.199
345
363
Yenidoğan bebeğin ihtiyacı olacak ürünleri tavsiye edermisiniz?

İlk olarak kullanılabilecek biberon-emzik-ıslak havlu vb.

Biberon olarak Dr Browns geniş ağızlı biberon ve Avent naturel biberon kullanıyoruz. Bebeğim henüz 3 haftalık, sadece dışarı çıkmam gereken acil durumlarda, çok ender olarak kullanıyoruz ama iki biberonu da rahatça emiyor.

Islak havlu, UniBaby kullanıyoruz. Mendilden memnunum ama paketinden değilim. İçinden mendili çıkartması hiç pratik değil. Ya ucunu bulamıyorsunuz ya da elinize aynı anda 3-4 adet mendil geliyor. Islak mendil kutusu alıp bir de öyle deneyeceğim.

Göğüs pompası mutlaka edinin. Avent tekli elektrikli pompa kullanıyorum. Çok memnunum.

Prima Premium Care bebek bezi kullanıyoruz, beyaz paketli olandan yani, memnunuz. Yeşil paketli Prima denedik, bezin kendisi çok kötü kokuyor, beğenmedim. Hastanede Huggies yenidoğan bezi vermişlerdi, onu da beğendik.

Emzik kullanmıyoruz ama eğer almam gerekirse diye zamanında araştırmış, soothie emzikte karar kılmıştım. Anne göğsüne en yakın emzikmiş, diş kaşımak için işe yarıyormuş, silikon olduğu için parçalanma riski yokmuş... vs. Bir bakabilirsiniz.

Modern kundaklardan öneririm. Bebeğin bacakları serbest ancak kollarını sarıyor. Çok itici gelirdi bana kundak. Annem zorla aldırdı. Ancak şu anda bebeğim iki aylık yavaş yavaş kundağı bırakmamız lazım. Kara kara düşünüyorum nasıl bırakacak diye. :)) bir de bol bol müslin bez. Söz konusu müslin bez olunca asla fazla diye birşey yoktur. Günde 6-7 tane hallettiğimizi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…