Biberon olarak Dr Browns geniş ağızlı biberon ve Avent naturel biberon kullanıyoruz. Bebeğim henüz 3 haftalık, sadece dışarı çıkmam gereken acil durumlarda, çok ender olarak kullanıyoruz ama iki biberonu da rahatça emiyor.
Islak havlu, UniBaby kullanıyoruz. Mendilden memnunum ama paketinden değilim. İçinden mendili çıkartması hiç pratik değil. Ya ucunu bulamıyorsunuz ya da elinize aynı anda 3-4 adet mendil geliyor. Islak mendil kutusu alıp bir de öyle deneyeceğim.
Göğüs pompası mutlaka edinin. Avent tekli elektrikli pompa kullanıyorum. Çok memnunum.
Prima Premium Care bebek bezi kullanıyoruz, beyaz paketli olandan yani, memnunuz. Yeşil paketli Prima denedik, bezin kendisi çok kötü kokuyor, beğenmedim. Hastanede Huggies yenidoğan bezi vermişlerdi, onu da beğendik.
Emzik kullanmıyoruz ama eğer almam gerekirse diye zamanında araştırmış, soothie emzikte karar kılmıştım. Anne göğsüne en yakın emzikmiş, diş kaşımak için işe yarıyormuş, silikon olduğu için parçalanma riski yokmuş... vs. Bir bakabilirsiniz.