Çocuk Hastalıkları Yenidoğan Bebek Akciğer Enfeksiyonu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

CGRHN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
5
0
36
37
Merhabalar
1 ekimde Doğum yaptım ve ilk gündem bu yana yoğunbakımda akciğer enfeksiyonu dediler dün bakmaya gittiğimizde biraz fazla kilo kaybı olmuş Yaklaşık 14 gündür yoğun bakımda bu şekilde yaşayan varmı Allah kimseye göstermesin böyle bir acı bazen aklımı kaybetmekten korkuyorum

Merhabalar
1 ekimde Doğum yaptım ve ilk gündem bu yana yoğunbakımda akciğer enfeksiyonu dediler dün bakmaya gittiğimizde biraz fazla kilo kaybı olmuş Yaklaşık 14 gündür yoğun bakımda bu şekilde yaşayan varmı Allah kimseye göstermesin böyle bir acı bazen aklımı kaybetmekten korkuyorum

Öncelikle insaAllah bebeğiniz iyilesmistir ve yoğun bakımdan çıkmıştır. Benim evladım da 22 gün yoğun bakımda kaldı hiç nefes alamıyordu ve sürekli kilo kaybediyordu beslenemedigi için ama zamanla düzeldi taburcu olduk evimize geldik ve şuan 1 yaşında oldu sizin yaşadıklarınizi okurken o günler geldi aklıma bende kahrolugordum. Bol bol dua edin Allah yardımcınız olsun

Canım sakın üzülme sütleri düşün sadece. arkadaşımın bebeği 7 hafta kaldı aynı durumdan. doktorlar geçip iyileşene kadar tutuyor. elbet geçecek. sen süt sağ. şimdi daha yaşına gelmedi 11 kilo topaç gibi. geççek bu günler. bol dua bol süt.

Back
X