- 16 Kasım 2024
- 587
- 123
- 18
- 21
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
biz de dediğiniz pamuklardan aldık zıbın aldık ama çok değil birkaç tane yani yetecek kadar değil, şu an kıyafetleri de var ancak yeterli derecede yok. ilk etapta pahalı şeyleri alalım dedik göğüs pompası vs. gibi bebek arabası beşik falan. ancak kıyafet konusunda tam olarak nasıl bir yol çizeceğimizi bilemedikBenim oğlum geçen kış ekimde doğdu.
2 tane yedekli hastane çıkışı komple set olanlardan örgü yelek
Bez mama iki tane biberon
ağız mendili pişik kremi
pamuk (biz ilk zamanlar bebek çok küçük alerji olması kıçı diye ıslak mendil kullanmadık aslında pamuğu ılık kaynamış suya batırıp temizledik kaka yaptıkça.) çıtçıtlı zıbınlar atlet olan beyazlardan
Yedekli koyduk.
saracak örtü belek dedikleri o vardı.
Birde örgü battaniye,
Valize bunları koyduk,
Annemin yaptığı kırklıkta aldıkları kıyafetler de ilk önce uzun kollu olan tulumlar
Alt üst takımlar bunlar yeni doğan grubu 3/6 aylık ve 6/9 aylık olanlardı,
teşekkür ederiz inşallahHayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin.
Islak mendil ilk başta cildi için önerilmiyor çünkü, pamukta tertemiz yapıyorpamuk aldık ebebekten herkesin kullandığı
Evet anladım. Puset almışmıydınız?biz de dediğiniz pamuklardan aldık zıbın aldık ama çok değil birkaç tane yani yetecek kadar değil, şu an kıyafetleri de var ancak yeterli derecede yok. ilk etapta pahalı şeyleri alalım dedik göğüs pompası vs. gibi bebek arabası beşik falan. ancak kıyafet konusunda tam olarak nasıl bir yol çizeceğimizi bilemedik
dikkat bebek var ın sitesine baktım ama 0 ürün diyor her kategoriyeYazlık olanlar zaten tişört şort şeklinde
Annem 9/12
18/24 aldı onlarıda bi grupta yazlık dizdi.
daha sonraki olan yazlık kıyafetler
Gerisi ayakkabı ve terlik şapka bornoz takımı
yok onları daha yeni alacağızEvet anladım. Puset almışmıydınız?
Puset ilk üç ay lazım oluyor.
ben üç ay kullandım.
Oğlum büyüyünce kaldırdım.
Anladım .dikkat bebek var ın sitesine baktım ama 0 ürün diyor her kategoriye
Pekiyok onları daha yeni alacağız
teşekkür ederiz biz de anne yanı beşik tarzı düşünüyoruz ilk etaptaAnne yanı beşik
Portatif olan zıp zıp tarzı sallanan
Aldık biz.
Her odaya gidebilenden
Asıl yatağı da park yatak
Ondan aldık yatak odam için.
Eki Görüntüle 3627658
Bu park yatak
Eki Görüntüle 3627659
Buda anne yanı zıpzıp beşik. Fikir amaçlı paylaştım☺
tamam o zaman benim yaşadığım yerde yok hiç, genelde ebebekten gap markasından vs aldık yine *reklam diyeyim de. birde el işi yapıyoruz battaniyesini yeleğini falanAnladım .
Benim evime yakın mesafede olduğu için mağazasına gidip alıyordum.
Ama internetine bakmadım.
Lcw ve civili biliyorum internet sitelerini daha önce baltım..
evet daha doğru düzgün çorabı da yokgossipgirl5 çorapta koyarsınız yeni doğan biz onuda koyduk ayrı.
Evet örgü zaten el işitamam o zaman benim yaşadığım yerde yok hiç, genelde ebebekten gap markasından vs aldık yine *reklam diyeyim de. birde el işi yapıyoruz battaniyesini yeleğini falan
Çünkü benim bebek te kış bebeği olduğu için giydirttimevet daha doğru düzgün çorabı da yok
aynen alırız daha birçok şey inşallah, çok teşekkür ederimÇünkü benim bebek te kış bebeği olduğu için giydirttim
Rica ederim.aynen alırız daha birçok şey inşallah, çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?