Yenidoğan Bebek Bakım Ürünleri

Ben şampuanı ıslak mendili falan unibaby aldım. sonuçta türk malı. hemde eczacıbaşının iyi olacağını duydum. iyi gelmezsede değiştirmeyi düşünüyorum ama türk malları arasında :)

Şampuanı uni baby cok memenunum ilk zamanlar sebamedin yağını kullandım simdi sıcak diye bise kullanmıuorum ondan da baya memnundum tavsiye ederim

ben şampuan pişik koruyucu ve vücut temizleyici mustela aldım.yenidoğan mendil uni baby saf su ve pamuk olandan aldım

Tavsiye uzerine chicco aldim. Islak mendili de unibaby. Mustela kullanan bir arkadasim da cok memnun oldugunu, ancak urunlerin muadilleri oldugu icin o kadar para vermeye gerek olmadigini soyledi. 3. Aydan sonra pisik kreminde de bepanthole gecmis ben de oyle yapmayi dusunuyorum.

Merhabalar yenidoğacak bebeğimin banyosu için fikirlerinize ihtiyacım var.

2 hafta içinde kız annesi olacam inşallah. Doğacak kızım için çevremdekiler yeni doğmuş bebeklerin cildi için yapılan hassas ve zararlı madde bulundurmayan yenidoğan şampuanlarını kullanabileceğimi söylüyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz hangi özelliklerine bakmalıyım bu şampuanların? Yenidoğan şampuanı için öneriniz varmı?

X