Yenidoğan bebek bakımı

Kadriyekulah

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
8
0
6
35
Ankara
Merhaba,
Henüz 10 günlük bir oğluşum var. Mümkün olduğunca emzirmeye çalışıyorum. Her annenin bol süt için farklı bir formülü var diye düşünerek danışmak istiyorum. Süt artırıcı gıda, çay vs önerisi olan varsa sevinirim.

Merhaba,
Henüz 10 günlük bir oğluşum var. Mümkün olduğunca emzirmeye çalışıyorum. Her annenin bol süt için farklı bir formülü var diye düşünerek danışmak istiyorum. Süt artırıcı gıda, çay vs önerisi olan varsa sevinirim.

Benim bebeğim 40 günlük.ilk 3 gün sütüm hiç gelmedi,daha sonralarda da arada artarak azalarak geldi, bemiştim sarılık olunca ve sütüm de yetersiz olunca mamaya başladık,birçok şey deniyorum ama sütüm artmıyor maalesef. Çocuk doktorumuz iki hafta kullanmam üzere,günde üç kez Humana still tea,günde birer kez rezene kimyon cayı ve vitamalt içeçeği önerdi, kullandım ve yine de çoğalmadı. Bugün motilium ilacını verdi bunun kesin artıracağını söyledi.iki üç gün sonra sonucunu yazarım yine. Ama bence en önemlisi moraliniz iyi olmalı ve dinlenmelisiniz. Fakat bebeğe bakmaktan dolayı kendimizle ilgilenmiyoruz ve maalesef sütümüz artmıyor:(( hepimizin Allah yardımcısı olsun

Motilium U denedim ve hala kullanıyorum. Basta sürüm arttı ama su an halaaa mamaya devam edıyoruz.:50:
Bebeğimi doyuracak kadar şutum artmadığı için yeni yöntemlere devam...

Merhaba,

Ben her gun kayisi elma kompostosu iciyorum sifir seker .onemli olan bol sivi tuketmek.tatli falan asla sut arttirmaz.tatlidan sonra susayip bol sivi tukettiginiz icin sutunuz artar.o yuzden kompostoyada seker koymuyorum.onun disinda bulgur da sut yapar.Allah anali babali buyutsun benimde yeni kizim oldu:)

Ben her gun kayisi elma kompostosu iciyorum sifir seker .onemli olan bol sivi tuketmek.tatli falan asla sut arttirmaz.tatlidan sonra susayip bol sivi tukettiginiz icin sutunuz artar.o yuzden kompostoyada seker koymuyorum.onun disinda bulgur da sut yapar.Allah anali babali buyutsun benimde yeni kizim oldu:)
Teşekkürler. Siz de kızınızı sağlıkla büyütün. Sevgiler.

Back
X