Doğuma Hazırlık Yenidoğan bebek bezi seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Gulcinayd

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
74
21
8
24
Ben 30 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim. Bez alacağım ama hangi bezi seçmem gerektiğini bilmiyorum. Deneyimli anneler yardımcı olabilir misiniz acaba?

Bende toplu almayı düşünüyorum da o yüzden sordum. Peki 2 numaraya geçene kadr 1 numara aldınız mı 200 adetten baska
Yok dün geçtik 2 numaraya da 20 günde. Direkt 2 alın bebek cok minyon değilse. 1le arasında bi parmak anca fark var.

Ben ilk prima aldım. İndirimde denk geldi bir de riske atmak istemedim. Bir zorunluluk sebebiyle bebem natural aldı geldi eşim, bebeğimiz prematüre doğdu en küçük kalıp markette o varmış sadece. Sızdırma yaptı.
Sonra sleepy bio natural aldım. Memnun kaldım ama asla prima konforunda değil. Ama fiyat malum :) geçen kampanyada molfix denk geldi. Beğenirsem ondan devam ederim. Hem içeriği temiz hem migros sanal markette sık sık indirim oluyormuş.

Ben ilk prima aldım. İndirimde denk geldi bir de riske atmak istemedim. Bir zorunluluk sebebiyle bebem natural aldı geldi eşim, bebeğimiz prematüre doğdu en küçük kalıp markette o varmış sadece. Sızdırma yaptı.
Sonra sleepy bio natural aldım. Memnun kaldım ama asla prima konforunda değil. Ama fiyat malum :) geçen kampanyada molfix denk geldi. Beğenirsem ondan devam ederim. Hem içeriği temiz hem migros sanal markette sık sık indirim oluyormuş.
Bende Molfix aldım ama daha kullanmadım bakalım

Bende Molfix aldım ama daha kullanmadım bakalım

Kullananlar memnun olduğunu söylediler.
Umarım pişik ve sızdırma yapmaz.
Ben genelde az az almayı tercih ettim.
Eğer netleştirirsem ondan sonra stok işine geçeceğim.
Bir de piyasa malum kampanya neredeyse ona yöneldim.

Back
X