Bebek Beslenmesi Yenidoğan bebek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Kadifecicwkci

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
77
En iyi cevaplar
1
17
8
32
Bebeğim anne sütü azda mama veriyorum süt yetmeyince
Çocuğumun yanaklarının içi bembeyaz ağzının içi yani halkaciklar var sürekli ağlıyor nedendir bu beyazlıklar neden ötürü olur
Bebeğim sürekli ağlıyor ağlama krizleri yaşar evladım rahatlatmak sakinleştirmek için ne yapmalıyım
İki sorumu cevaplarsanız sevinirim 🙏

Çocuğumun yanaklarının içi bembeyaz ağzının içi yani halkaciklar var sürekli ağlıyor nedendir bu beyazlıklar neden ötürü olur
Bebeğim sürekli ağlıyor ağlama krizleri yaşar evladım rahatlatmak sakinleştirmek için ne yapmalıyım
Agzindakiler süt lekesi olabir kızım yaklasik 2 ay olana kadar dili falan hepbeyazdi. Yeni dogduklarinda dünyaya alışana kadar zouk çekiyorlar yeni mi doğdu ne kadarlık bilmiyorum ama iki haftadan buyukse gazı olabilir. YouTube dan anne karnı sesi dinleyiyordim uyuturken çok iyi geliyordu kizima

Agzindakiler süt lekesi olabir kızım yaklasik 2 ay olana kadar dili falan hepbeyazdi. Yeni dogduklarinda dünyaya alışana kadar zouk çekiyorlar yeni mi doğdu ne kadarlık bilmiyorum ama iki haftadan buyukse gazı olabilir. YouTube dan anne karnı sesi dinleyiyordim uyuturken çok iyi geliyordu kizima
Üç haftalık

Bir cesit mantar enfeksiyonu muhtemelen onun ilaci var acilen doktora götürüp ilacini duzenli kullanmanizi tavsiye ederim ilerlerse baska yerlere atlayabilir. 3 haftalik bebek... duzenli şekilde doktor kontrolunden gecmesi lazim zaten ¿ şaşırıyorum cidden

Ahh pamukçuk olmuş mama kullanımında genelde oluyor bizde yaşadık ilacı var agiz içini temizliyorsun onla iyi geliyor ben pamuklu çubukla surmustum agzina yanaklarının içine diline vs. Birde verin diyende var vermeyin diyende var ama mama kullanımından snra bir cay kaşığı su önermişti ebe hemsiremiz

Back
X