Yenidoğan bezinde kan

Yetersiz beslenmeyele oluyor benim 2 günlükken hastanede görüldü kiremit rengi gibi doktor yanımdaydı sordum önemli değil sık sık emzir geçer dedi. Bu demek degilki sütünüz yok asla . Doğru emzirdiginizden emin ol. Emzirme pozisyonlarını ve bebeği tutuşunu doğru yapmalısın. Siyah bölgeyi mümkün olduğunca ağzına almalı , alt ve üst dudakları dışa dönük olmalı , yüzü memeye bakmalı , bebeğin karnı karnına dönük olmalı. Bol bol emzirmeyle ilgili video izle. Asla bebeğe eğilme memenize bebeği getirin, rahat bir pozisyonda emzirin.Arkaniza kolunuza yastık desteği koyun . Çünkü uzun süren emzirme seanslarına dayanmanin yolu bu.

Son düzenleme:
Meme ucunuzda catlak var mi? Bebek kan yutmus olabilir. O zaman kakasinda kan olur.

IMG_20251022_025808.webp
bu sekilde dün gece kuvezde yattik sarilik için orda da bundan daha az bi kan görmüştüm bana normal oldugunu soylediler ama bugün daha fazla gördüm korkmalimiyim acaba

Siz yine de bir doktora danışın ama kız bebeklerde ilk günlerde böyle hafif kanamalar görülebiliyor ,doğumdan önce ve doğum sırasında anneden bebeğe geçen hormonlar nedeniyle . Benim kızımda da olmuştu . Yine de her ihtimale karşı bir doktorun teyit etmesi içinizi rahatlatır .

Back
X