Bebek Beslenmesi yenidogan emzirmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

lepko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
181
27
34
12gunluk bebegim simdiye kadar 5 6kez emdi arkadaslar ne yapabilirim.yardimci olur musunuzz

daha açık yazabilirmisin emmiyormu ucunumu alamıyor uyuyormu ? nasıl yani?

daha açık yazabilirmisin emmiyormu ucunumu alamıyor uyuyormu ? nasıl yani?
Acikiyo mesela kucagima aliyorum memeye yaklastirinca agliyo.bi agliyoki bisey olmus gibi.sindiye kadar 6 7kez emdi.tutunca memeyi iyi emiyo aslinda ama tutana kdr iste :KK43:

acıkması için biraz zaman versen kendi acıkıp aranıyor mu acaba? ben ilk bir kaç günde dediğin gibi bir durum yaşadım. acıkınca emmek istiyor ama beceremeyince öfkeleniyordu bağırıyordu ama iki üç günde memeyi nasıl tutacağını öğrenince geçti. bu arada aç kalmaması için mama veriyorsan kaşıkla vermeni öneririm eğer biberon verirsen onun kolaylığı ile memeden emmekten vazgeçiyormuş bebişlerimiz.

acıkması için biraz zaman versen kendi acıkıp aranıyor mu acaba? ben ilk bir kaç günde dediğin gibi bir durum yaşadım. acıkınca emmek istiyor ama beceremeyince öfkeleniyordu bağırıyordu ama iki üç günde memeyi nasıl tutacağını öğrenince geçti. bu arada aç kalmaması için mama veriyorsan kaşıkla vermeni öneririm eğer biberon verirsen onun kolaylığı ile memeden emmekten vazgeçiyormuş bebişlerimiz.
dr. Dedigi icin msma veriyrz enjektorle veriyrm biberinla degil.bilmiuorum emsin diye ac tok deniyorum ama isteyince emiyo guzelce istemeyince bisey olmus gibi agliyo :KK43:

X