Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm bugün itibarıyla bebeğim 4 günlük 4 gündür gaz problemi yaşıyor çok ağlıyor ne yapmam lazım.sezeryan olduğum için çok zorlanıyorum bakmakda.
Merhaba canm hala foruma giriyormusunuz bilmiyorum ama arastrirken yazini gordum .. Benm bebegim 29 mayis da 1 aylik olacak cok gaz sancisi oluyor alttan gszini cikartamiyor ve yukardanda zar zor cikario.. Asadan gazini cikarmasi icin poposunu acip biraz oyle tutmam lazim poposunu uyarmam gerekio ozman pirt pirt cikaraio ama smdide bezini açmaya alisti gbi geliyo buna alismasini istemiom heryerde poposunu acip havalandiramam cunku . yani rezene verdiginizi yazmissniz bende gece uyurken 3 cay kasigi faln veriyorum rahat uyuyo ama gun icnde duzenli vermedm vermeli miyim emin olamadim.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Size gerçekten %100 sonuç aldığım hamileyken burdan okumuştum ben de denedim ve sonuç aldığım yöntemi tavsiye edeceğim.Aktardan taze 500 gr rezene al.4 kupa ya da su bardağı suyu cezveye dök kaynayınca kapat.Üstüne 4 tatlı kaşığı rezene koy.Üstüne bir kapak ile kapa 5-10 dk demlensin.Bol bol sen iç.
Bbebekler için yeni doğan biberonlar var.30 cc herhalde.Onu ben 3 kere bitecek şekilde veriyordum.Doktorum prof.Haliyle 100 cc verebileceğimi söyledi.Onayladı o da.Bitkisel şuruplar zaten var.Zamanla hangisinden yarar göreceğini sen anlayacaksın.Kendin bol bol rezene iç süt yapar seni rahatlatır bebeğinide.Annem herkese anlatıyor şimdi.Kayınvalidem kaygıyla izlemişti 10 günlük bebek rezene içer mi diye.Ama baktı ki o kıvranan çocuk gidiyor anında bezleri doluyor uykuya dalıyor artık o da herkese beni anlatıyor.Oğlum 11 aylık aşırı huysuz doktor bile söylüyor.Her gittiğimizde kan ,idrar ve gaita kontrolü yapılıyor nesi olduğu anlaşılmıyor diye her defasında huysuz olduğu çıkıyor : )) ama ben 3-4 aya kadar o gaz sancısı nedir bilmedim .Daha sonra diş vs yüzündne ağladı.Kesinlikle denemelisin.Ama devamlı.Ağladıkça değil.Rabbimden acil şifalar sana da bebeğine de keyifli günler diliyorum.