Yenidoğan için Emzik almalı mıyım öneriyor musunuz ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Doğuma az kaldı Yenidoğan için emzik almalı mıyım almadım şuan almayı düşünmüyorum belki 1 aydan sonra sadece uyurken veririm diye düşünüyorum rahatlatıyormuş diyorlar ama şuan almadım almalı mıyım sizce

Çocuğun durumuna göre bakarsınız. Sorun çıkarmıyorsa vermeyin. Aventin yeni doğan emziğini alın bulunsun kenarda.

Çocuğun durumuna göre bakarsınız. Sorun çıkarmıyorsa vermeyin. Aventin yeni doğan emziğini alın bulunsun kenarda.
İşte belki sorun çıkarmaz diye duruma göre bakarım dedim boşa almayım diye ama bilemedim bi de ilk verince meme reddi olur mu diye düşündüm

İşte belki sorun çıkarmaz diye duruma göre bakarım dedim boşa almayım diye ama bilemedim bi de ilk verince meme reddi olur mu diye düşündüm
meme reddi bebekle ilgili bir durum bence. olacaksa oluyor ben ilk zamanlar hem emzirdim hem sagip verdim yeterince guclu cekemiyordu ve doymuyodu ilk 3 ay icin konusuyorum hem anne memesi hem yalanci emzik hemde 3 farkli biberon kullandim sagio verdigim sutlerde ve 3.ayda sadece emerek devam ettik cok sukut meme reddi falan yasamadi. yalanci emzik icinde anne memesine iyice alismis olmasini bekleyebilirsin tabi zaten rmzigin lazim oldugu surec o ilk anlar degil daha sonraki zamanlari

Bende Selin arkadaşa katılıyorum meme reddi bencede çocuğa bağlı biraz. Ben avent almıştım doğmadan. 40ı çıkmadan verdim valla hiç de meme reddi olmadı. Biberon da sağdığım sütleri vermek için kullandım yine meme reddi falan olmadı. Bence siz alın dursun kenarda.

Ben aldım, ne olur ne olmaz bulunsun. Ama bu bebeler emziği de seçiyor 😁 benim kızım damaklı emzik emmemişti, yassı emzik almıştım anne meme ucuna benzeyen onu emdi, seçiçi olması daha dert bence 😁

Bence kesinlikle alın bulunsun. Doğum sonrası o hengamede dışarı çıkıp bir şey almak aşırı dert. Nasılsa alacaksanız neden bekleyesiniz? Avent yassı olanı kabul etti oğlum. Diğer hiçbirini tutmadı. Yine de pek emdiği söylenemez, sadece uykusu çok varsa. ve ben 2. Gün verdim emziği. Meme reddi vs. Olmadı çok şükür

Back
X