Bu durum bebeğin kg ve boyuna göre değişir. Bizim ufak doğdu yenidoğanları kullandık ama boyu hızlı uzayınca patiklileri asla kullanamadık mesela. Bence en iyisi 0-3 ay. Yenidoğanda birkaç takım yeterli olur. Sonra kusma durumlarına göre fazla alırsınArkadaşlarben 20 haftalık gebeyim ve alışverişe başlamak istiyorum. Ama kafam karıştı bebişim mayıs ayında doğacak nasipse. Yenidoğan için neler almalıyım sizce? Kimisi 0-3 ay al diyor, kimi yenidoğan al o bile büyük diyor. Ne alacağımı şaşırdım tulum mu almalıyım, badi atlet tarzı mı bilemedim. Yardımcı olabilecek tebrübeli anneler var mı acaba:)
canımm hatırladın mı benıııı,Bu durum bebeğin kg ve boyuna göre değişir. Bizim ufak doğdu yenidoğanları kullandık ama boyu hızlı uzayınca patiklileri asla kullanamadık mesela. Bence en iyisi 0-3 ay. Yenidoğanda birkaç takım yeterli olur. Sonra kusma durumlarına göre fazla alırsın
Yaa çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallahcanımm hatırladın mı benıııı,
bende hamıleyım sukurler olsun, 5.gun embrıyosu trasnferım yapıldı 22ocakta ..
perşembe kese ve kalp atımı ıcın randevum var.. bende saglıkla kucagıma alırım yavrumu ınsallahhh,
sen nasılsın ? bebiş nasıl ?
amiiinnnn canım benımm,Yaa çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallahbizde 5 aylık olduk ek gıdaya geçtik uğraşıp duruyorum yaramaz adam tam bir
Sağ ol canımamiiinnnn canım benımm,
oyyy büyümüş maşallahhh, ek gıda var doğru Allah kolaylık versın canım ..
Çok abartmamak şartıyla 0-3 ay al.Gunluk 2-3 kez değişecek şekilde.Bebekler çabuk büyüyor zaten sağdan soldan hediyeler de geliyor derken giydirme fırsatın olmadan küçülüyorlar.Arkadaşlarben 20 haftalık gebeyim ve alışverişe başlamak istiyorum. Ama kafam karıştı bebişim mayıs ayında doğacak nasipse. Yenidoğan için neler almalıyım sizce? Kimisi 0-3 ay al diyor, kimi yenidoğan al o bile büyük diyor. Ne alacağımı şaşırdım tulum mu almalıyım, badi atlet tarzı mı bilemedim. Yardımcı olabilecek tebrübeli anneler var mı acaba:)
Canım 5 yıldır artık bolca uyuduk,gezdikSağ ol canımbol bol uyu ve gez sana tavsiyem tadını çıkar doğumdan sonra kocaman bir denize atlıyorsun yüzme bilmeden örnek vermek gerekirse çok bocalıyor insan psikolojik olarakta kendini hazırlamaya çalış
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. 0-3 ay almistim kizima. 2.800 kg civari dogdu,tabiri caizse çuval gibi oldu, ogluma da ayni sekilde 0-3 ay aldim ama nasil oldu, hatirlamiyorum.Bi kaç yenidogan alın doğduğunda üstüne tam olup resimlerde güzel duracak. Gerisini 0-3 ay alın çabuk büyüyorlar. Tulum da bi kaç tane alın genelde alt üst takim zibin filan alın
Alışıyorsun tabii canım nefes almasına bile uyanıyorum benCanım 5 yıldır artık bolca uyuduk,gezdik
Hayatta herşeye alışıyor insan, gelsinlerde Rabb'im yardimci olur
Sana da Allah yardım etsin
Evet ben kardeşin yanında kalmistim yeni doğum yaptığında tık olmuştu hemen uyandırıyordumAlışıyorsun tabii canım nefes almasına bile uyanıyorum ben
Seninde uykun hafif o zaman zorlanmazsınEvet ben kardeşin yanında kalmistim yeni doğum yaptığında tık olmuştu hemen uyandırıyordum
Evet değişmez ise inşallah öyleSeninde uykun hafif o zaman zorlanmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?