Sünnet Yenidoğan sünneti hk.

nothinggggg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
66
16
35
arkadaslar merhaba,
2.5aylik bebegim yarin lokal anestezi ile sunnet ettirecegiz ne kadar erken olursa okadar hizli iyilesecek biliyoruz fakat bakimi konusunda endiseliyim yapisma veya enfeksiyondan korkuyorum.sizler ne yasadiniz bilmek isterim.

arkadaslar merhaba,
2.5aylik bebegim yarin lokal anestezi ile sunnet ettirecegiz ne kadar erken olursa okadar hizli iyilesecek biliyoruz fakat bakimi konusunda endiseliyim yapisma veya enfeksiyondan korkuyorum.sizler ne yasadiniz bilmek isterim.

yaptırdınız mı bilmiyorum ama hiç korkmayın bana kalırsa cok cabuk iyileşiyor. biz izmir de özel bi klinikte yaptırdık. sadece excipial lipo sıkıp kapattık bezini. hiç birşey yapmadık başka. 5. gün kontrol ve yıkadık. sonra geçti zaten. düzgün biyer secmeye özen gösterin tavsiyem.

Aynen oyle.10gun oldu yaptirdik akrabam var dr aydin mevsim fakat o gun musait degildi ortagi karsiyaka cocuk cerrahisi cengiz gidenere yaptirdik.cok iyiydi hic farketmedi bile.sonrasinda uyusma gecince zonklama oldu 2sa cok agladi ama ertesi gun agri kalmadi kabuklanmaya basladi suan pasparlak tertemiz bir pipimiz var.iyiki yaptirmisiz.

köpük bardağın üstünü açıp, iine gelecek şekilde bezinide üstüne kapatmıştık. sadece sargıyı açarken ağlamıştı. anesteziden sonra tam 3 saat ağlamıştı. sünnetten sonraki 3 saat bakımından daha zor inan

İzmir karşıyaka dr cengiz gidener e 2.oğlumu da sünnet yaptırdık acısız agrısız ilk oğlum uyusukluk gecince bıraz mırıldanmıstı ama 2.oğlum hiç farkına varmadı uyku vaktıne denk geldı eetesı gun dınlenmıs uyandı zaten ıkısıde 2,5aylıkken oldu da bıttı.

Yapışma da enfeksiyon da kolay kolay olmuyor canım. İdrarının da tedavi edici özelliği var. Kakaya dikkat etmek lazım. Ek olarak doktor krem de veriyor ve çok hızlı, ağrısız şekilde iyileşiyor

X