Yenidoğan sünneti için,İstanbul Avrupa yakasındaki hastane tavsiyeleriniz?

tondora

Mucizem sona yaklaşıyoruz
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
4.348
39
113
Diğer
Evet iyi bir doktor ve hastane olsun istiyorum,yorumlarınızı bekliyorum ;)

merhaba canım

Medilife B.düzü Op. Dr. Muhittin ÇALIŞKAN

Gerçekten Başarılı,çok iyi bir doktor ben oğlumu 1.5 yaşındayken sağlık problemi dolasıyla yaptırdım korkuyordum henüz yeni yürüyor bakımı zor olur,iyileşmesi zor olur diye ama allaha şükür hiç bir problem yaşamadık oğlumun ameliyathaneye girmesi ile çıkması bir oldu ve yarım saat geçmeden hiç bir şey olmamış gibi yürümeye başlamıştı gerçekten çok memnun kaldık hatta keşke daha erken yaptırsaydım dedim..İnşallah faydalı olur :)

merhaba canım

Medilife B.düzü Op. Dr. Muhittin ÇALIŞKAN

Gerçekten Başarılı,çok iyi bir doktor ben oğlumu 1.5 yaşındayken sağlık problemi dolasıyla yaptırdım korkuyordum henüz yeni yürüyor bakımı zor olur,iyileşmesi zor olur diye ama allaha şükür hiç bir problem yaşamadık oğlumun ameliyathaneye girmesi ile çıkması bir oldu ve yarım saat geçmeden hiç bir şey olmamış gibi yürümeye başlamıştı gerçekten çok memnun kaldık hatta keşke daha erken yaptırsaydım dedim..İnşallah faydalı olur :)

beylikdüzü bana baya uzak ama bi araştırayım bu doktoru çok teşekkürler canım :)

ben de sünnet yaptırıcam acil olarak biraz anlatır mısın bu hastane bana yakın.önce muayene etti mi fiyatı nedir.sonrasında ilgilendi mi.

ama biz her iki oğlumuda medilife çapa da hasan cabbar a yaptırdık. klasik sünnet yapıyor ve narkozsuz istedik. fiyatıda 350 civarıydı

oglum 21 aylikken beylikduzu medilife has de dr. muhittin caliskan a sunnet yaptirdik,bu kadar kolay ve kisa surede hic agrisiz bir sunnet gecirdik,besmele cekip yaptigi igneyi,tekbirlerle sunnet edisini,aile boyu odaya girmemize ragmen bize hicbirsey dememesini unutmayacagim,ellerine saglik diyorum ve gozum kapali tavsiye ediyorum ;)

Back
X