- 4 Nisan 2024
- 101
- 126
- 23
- 29
- Konu Sahibi sabredenkadin
27+5 doğan ikizlerimiz yenidoğan yoğun bakımda yatıyor çok duaya ihtiyacımız var rica etsem dua eder misiniz .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız inşallahÇok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin, tez zamanda kavuşursun inş evlatlarına.Burada çok okudum böyle minnoş doğan bebişlerin hepsi annesinin koynunda şu an. İçinizi ferah tutun tıp çok ilerledi. Bebekler de çok güçlüdür. her şey yoluna girecek inş
![]()
İnşallah en kısa sürede sağlıkla yanınızda, kucağınızda olurlar27+5 doğan ikizlerimiz yenidoğan yoğun bakımda yatıyor çok duaya ihtiyacımız var rica etsem dua eder misiniz .
Allah razı olsun çok teşekkür ederimSabah karşı uyanıp senin için dua edecem geçmiş olsun.
Sende bizi habersiz bırakma hatta yazmak istersen ben burdayimAllah razı olsun çok teşekkür ederim![]()
Allah razı olsun çok teşekkür ederimİnşallah en kısa sürede sağlıkla yanınızda, kucağınızda olurlar![]()
Tamamdır haber aldıkça yazacağım inşallahSende bizi habersiz bırakma hatta yazmak istersen ben burdayim
Ohhh maşallah suphanallah. Çabucak büyürlerde kucağınıza gelirler inşallah.27+5 doğan ikizlerimiz yenidoğan yoğun bakımda yatıyor çok duaya ihtiyacımız var rica etsem dua eder misiniz .
Amin inşallah Allah razı olsunOhhh maşallah suphanallah. Çabucak büyürlerde kucağınıza gelirler inşallah.
Rabbım biran önce şifa versin Kucağınıza hemen almanız,duasıyla.27+5 doğan ikizlerimiz yenidoğan yoğun bakımda yatıyor çok duaya ihtiyacımız var rica etsem dua eder misiniz .
Amin inşallah Allah razı olsunRabbim bir an önce sağlıkla, sıhhatle kavuşmayı nasip etsin, tez zamanda kucagınıza alın inşallah![]()
Amin inşallah Allah razı olsunRabbım biran önce şifa versin Kucağınıza hemen almanız,duasıyla.
Benim yavrum da yoğun bakimda yatmıştı, Rabbime şükürler olsun şimdi yanimizda. Sizde sagsaglim miniklerinize kavuşursunuz İnşallah27+5 doğan ikizlerimiz yenidoğan yoğun bakımda yatıyor çok duaya ihtiyacımız var rica etsem dua eder misiniz .
Aminn inşallahBenim yavrum da yoğun bakimda yatmıştı, Rabbime şükürler olsun şimdi yanimizda. Sizde sagsaglim miniklerinize kavuşursunuz İnşallah
Aminn inşallah Allah razı olsun inşallah güzel haberleri bekliyoruz yazacağım burayaBir an önce iyileşip yanınıza gelirler sağlıkı sıhhatli inşallah. İçinizi ferah tutun. Bize de haber verin. Bu arada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün![]()