Yenidoğanda TSH yüksekliği

Merhaba,
18 günlük bebeğimiz var.
İlk topuk kanında tiroid 6 çıktı. Tekrar istediler şimdi 20 çıkmış. Hastaneye götürdük. Şimdi tekrar kan alıp bakacaklar. Çok üzülüyorum dualarınıza ihtiyacım var inşallah sonuç iyi çıkar. Rabbim tüm çocuklarımıza şifa versin. Dermansız dertle sınamasın bizleri. ((

Merhaba, benim de kizimda tsh 16 cikti. Sizin baya zaman gecmis. Bana tecrubenizi paylasir misiniz

Biz de ayni durumdayiz suan, tecrubenizi paylasir misiniz?

Merhaba, bizim tsh 16 cikti.cok tedirginim. Sizin durumunuz nasil ilerldi, bilgi verirmisiniz?

Bizde de ayni sikinti var. sizin surec nasil ilerledi

Bizde de ayni sikinti var. sizin surec nasil ilerledi
Şimdi bebeğimiz 3 aylık oldu. Hamdolsun bir sıkıntı yok. Son ölçümde normal çıktı. RAbbim herkesin çocuğuna şifa versin.
Yanlız şunu söyleyebilirim; Yeni doğanlarda sürekli yükselip alçalabilen bir değer tsh. ilk ölçümde 6 çıktı 2. sinde 20 çıkmıştı. Ancak sağlık ocağında ölçümler farklı olabiliyor. En son Özel ve ünlü bir hastane de tekrar tahlil yaptırdık 2.8 civarı birşey çıkmıştı. Allahın izniyle korkmayın. Gerçi böyle desem de biz bayağı zor geçirdik o dönemleri. İnsanın aklına bin türlü şey geliyor. Hiç dert etmeyin kendinize. Büyük oranda düşüyor o değer. Allah herkesin çocuğunu bağışlasın.

Selam Ben de Ankara'dayım kızımın ilk değeri 9 değeri ikinci değeri 15 çıktı. 20 günlük Ankara'da hangi hastanede tedavi oldunuz hastanenin ismini öğrenmek istiyorum mümkünse doktorun ismini de alabilir miyiz. Çok tedirginiz. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba benim oğlumda da 3 günlükken topuk kanı testi verdik sağlık ocağından aradılar tsh değeri 5.50 cıkmış ikinci testi dün verdik Sonucunu bekliyoruz 10 günlükken özel hastanede tahlil verdik koldan orda da sonucu aynı cıktı ankaradaki cocuk endokolaji hastanesi ve doktorun ismini alabilir miyim sizden

Merhaba Duygu hanım. Benim kızım da 16 günlük ve tiroid bezi yok deniliyor. Siz de aynı durumu yaşamışsiniz. Sizinle konuşmayı, çok isterdim inşaallah görürsünüz mesajımı.

Mrb benim bebeğim de 20 günlük ilk topuk kanı 12.9 biz gün sinra alınan 11.7
13 gün sonra 20 çıkmış. Sizde de benzer şeyler çıkmış süreç nasıl sürdü şimdi kafam çok karıştı. İlaç başladılar mi mesela. Bilgi verirseniz çok memnun olurum

Merhaba bizim de ilk kanda 17 çıktı siz n’aptınız nasıl bir yol izlendiniz ? Düştüğünü değerleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…