- 6 Şubat 2021
- 109
- 22
- 48
- 28
- Konu Sahibi Angelgirl34
Merhabalar bayanlar sormak istediğim ve merak ettiğim konu şu yeni doğmuş bebeğiniz varken ikinci çocuğa tekrar hamile kalan varmı? aralarında ay süresi ne kadar ve zorlandınızmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal doğummu sezeryanmı diye sormadan edemiycem eğer hamileysen ve doktorun bir mahsur görmediyse doğur kaçMerhabalar bayanlar sormak istediğim ve merak ettiğim konu şu yeni doğmuş bebeğiniz varken ikinci çocuğa tekrar hamile kalan varmı? aralarında ay süresi ne kadar ve zorlandınızmı
Ben hamile değilim ama. Bebegim yoğum bakımda durumu hiç iyi değil kalp yetmezliği var. Ve akciger. Şüphelendim sadece hamilemiyim tekrardan diye benim için çok zor durum. 4 ay oldu bebeğimi göz göre göre kaybediyorum. Psikolojim çöktü resmen. Bu arada normal dogumNormal doğummu sezeryanmı diye sormadan edemiycem eğer hamileysen ve doktorun bir mahsur görmediyse doğur kaç
aylık olursa olsun zatem sen doğum yapana kadar bebeğin büyür başta zor olur ama yıllar sonra harrrika olur keşke öyle bir şansım olsaydı bu arada cevapları bende merak ediyorum
Sagolun inanınki çok zor. Öleceğini bile bile bilmek gerçekten çok zor 4 ay oldu hala kucağıma alamadım. 1 hafta servise çıktı kötüleşti. İçim çok yanıyor.Rabbim yavrunuzu size sağlıkla bağışlasın . Eğer hamileyseniz bunda da bir hayır vardır diye düşünün. Allah yardımcıniz olsun
Bebegim 9 aylık oldu eşim oğlumuz 3 aylık oldugundan beri 2.yi istiyor ama ben cesaret edemedim altından kalkabilir miyim ilk çocuga haksızlık olur mu diye Sonra 1 haftalığına köye ailemin yanına gittigimde abimler de oradaydı onun iki oglunun da arasında yaş farkı az ve abi kardeşin halleri o kadar hoşuma gitti ki bende mi 2 yi yapsam diye düşündüm nerdeyse 10 tane çocuk var evde ama kimseye ihtiyaçları yok kendi kendilerine yetiyorlar mükemmel oyun arkadaşı olmuşlar sizde hamileyseniz ilerde böyle güzel görüntüler şahit olabilirsinizMerhabalar bayanlar sormak istediğim ve merak ettiğim konu şu yeni doğmuş bebeğiniz varken ikinci çocuğa tekrar hamile kalan varmı? aralarında ay süresi ne kadar ve zorlandınızmı
Çok güzel Bi durum aynen öyle ama keşke benim cocugumda öyle olsabilseydi bebegim kalp hastası ve ölmek üzere. Doktorlar öyle söylüyor kalp nakli bebeklere yokmuş. Her gün adrenalin veriyorlar. Sol tarafı az gelişmişti. Keşke ikisini bir buyetebilseydim. Hamile olabileceğim de bi şüphe. Bilmiyorum hayırlısı olsunBebegim 9 aylık oldu eşim oğlumuz 3 aylık oldugundan beri 2.yi istiyor ama ben cesaret edemedim altından kalkabilir miyim ilk çocuga haksızlık olur mu diye Sonra 1 haftalığına köye ailemin yanına gittigimde abimler de oradaydı onun iki oglunun da arasında yaş farkı az ve abi kardeşin halleri o kadar hoşuma gitti ki bende mi 2 yi yapsam diye düşündüm nerdeyse 10 tane çocuk var evde ama kimseye ihtiyaçları yok kendi kendilerine yetiyorlar mükemmel oyun arkadaşı olmuşlar sizde hamileyseniz ilerde böyle güzel görüntüler şahit olabilirsiniz
Çok üzüldüm inşallah hakkınızda hayırlısı olur rabbim yardımcınız olsunÇok güzel Bi durum aynen öyle ama keşke benim cocugumda öyle olsabilseydi bebegim kalp hastası ve ölmek üzere. Doktorlar öyle söylüyor kalp nakli bebeklere yokmuş. Her gün adrenalin veriyorlar. Sol tarafı az gelişmişti. Keşke ikisini bir buyetebilseydim. Hamile olabileceğim de bi şüphe. Bilmiyorum hayırlısı olsun
Çok üzüldüm Allah büyük hayat mucizelerle dolu hiç bilemezsin bir bakmışsın yavrun kucağında Allah şifa versin inşallah normal doğum olman bir sonraki hamileliğin ve doğumun açısından iyi bir durum yaşında vermiş olduğu bir avantajın var korunmazsan tekrar hamile kalırsın hemenBen hamile değilim ama. Bebegim yoğum bakımda durumu hiç iyi değil kalp yetmezliği var. Ve akciger. Şüphelendim sadece hamilemiyim tekrardan diye benim için çok zor durum. 4 ay oldu bebeğimi göz göre göre kaybediyorum. Psikolojim çöktü resmen. Bu arada normal dogum
Allah yardımcın olsun. Kucağın hiç boş kalmasın, sağlıklı bebekle dolsun inşallah.Çok güzel Bi durum aynen öyle ama keşke benim cocugumda öyle olsabilseydi bebegim kalp hastası ve ölmek üzere. Doktorlar öyle söylüyor kalp nakli bebeklere yokmuş. Her gün adrenalin veriyorlar. Sol tarafı az gelişmişti. Keşke ikisini bir buyetebilseydim. Hamile olabileceğim de bi şüphe. Bilmiyorum hayırlısı olsun
Çok sagolun güzel duanız içinAllah yardımcın olsun. Kucağın hiç boş kalmasın, sağlıklı bebekle dolsun inşallah.
Çok teşekkür ediyorum aydınlattığınız için Amin dualarımız onunla. İnşallah sizinde bebeğiniz olur sağlıklı bir şekildeArkadaşim kırkı çıktığı gibi hamile kalmıştı yada 1 ay sonra t hatırlamıyorum şuan kızı 15 aylık falan oldu diğeri 3 aylık zorlandı başlarda ama çok güzel bı durumşuan gebelik için uğraşıyorum eğer hamile kalıp doğum yaparsam ikinciyi hemen ardından düşünüyorum
Bu arada çok geçmiş olsun Rabb'im şifasını versin bebeginize![]()
İnşallah hayırlısıylaÇok üzüldüm Allah büyük hayat mucizelerle dolu hiç bilemezsin bir bakmışsın yavrun kucağında Allah şifa versin inşallah normal doğum olman bir sonraki hamileliğin ve doğumun açısından iyi bir durum yaşında vermiş olduğu bir avantajın var korunmazsan tekrar hamile kalırsın hemen