Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayne katılıyorum koskoca hastanede cuma ve cumartesi günü hastanede doktor olmadığı için doğum yapılmıyormuş. arada kadınlar konuşuyordu, sonra inanamadım oradaki sekretere sordum oda doğruladı. e peki biz o güne gelirse ne yapacağız dedim, başka bir hastaneye gideceksiniz dedi.bende cihan kalelinin hastasıyım cuma cumartesi hastanede doğum yapılmıyor mu ? pazar günleri de mi peki bu çok saçma.. Acaba neyi dayanak gösteriyorlar. Ben serpil özene gidyorum. daha doğrusu devam edeceğim. henüz bir kere gitmek vakıf oldu. peki siz nerden biliyorsunuz böyle söylediklerini? Sakıncası yoksa konunun üzerine gitmem lazım.. Çok büyük bir saçmalık yani hiç nöbetçi doktor yokmu bu hastanede anlamadım gitti.
Ayne katılıyorum koskoca hastanede cuma ve cumartesi günü hastanede doktor olmadığı için doğum yapılmıyormuş. arada kadınlar konuşuyordu, sonra inanamadım oradaki sekretere sordum oda doğruladı. e peki biz o güne gelirse ne yapacağız dedim, başka bir hastaneye gideceksiniz dedi.
ben hastanenin iletişim kısmına yazdım, bimer e yazdım bu soruna bir çözüm getirilmesini istiyorum dedim.
ikinci br alternatif arıyorum, özel hastaneler hala ağırlıklı olarak sezeryan yaptığı için ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.
peki serpil hanım da mı beykozda?
Canım geç cevap verdim kusura bakma olurmu.. Benimde en büyük sıkıntım özellerin direk sezaryana alması... Serpil Hn. Daha Bir kere gittim. Şimdi onun tekrar Özel Selimiye hastanesinde Başhekimliğe başlıyacak mış. yalnız Üsküdar selimiye hastanesi de tadilattaymış... Şubat sonunda hizmete gireceği için. Serpil Hn. Şubat sonuna kadar gidemiyorumm. O doktor Paşabahçe Hastanesinde emekli olmuş bir doktor. Birde Özel hastanelerin Başhekimliğini yaptığına göre iyi bir doktor olduğu kanısındayım. Normal doğumada öncelik verdiğini duydum. Bende sein gibi ne yapacağımı bilmiyor durumdayım. Beykozda güzel bir doktor yok. onu bırak hastane bir tane var oda medistate. Oda çokkk pahalı. Paşahabçede yeni yapıldı oda özel hastaneler gibi oldu offf bilmiyorum. ne olacak.
Aynı dertten müzdaripiz yaniözelden bana bilgi verebilir misin peki Serpil hanıma nasıl ulaşabilirim, şuan özel muayehanesi mi var? kendisiyle bende görüşmek isterim. buarda kontrollerine ne sıklıkla gidiyorsun? ben en son 31 aralıkta gitmiştim.
canım henüz 100 mesaj atmadığımdan özel mesaj hakkım yokmuş o yğzden yazıyorum buraya serpil hn gayet iyi özel muayenesi yok. şubat sonunda üsküdar özel selimiye hastanesinde başlayacakmış başhekim olarak. ben oraya gideceğim inş. bakalım.. açılmasını bekliyorum.bu arada ben valla hiç bir fırsatı kaçırmıyorum. Ayda bir cihan bey serpil hn falan diye dolanıyorum.
ben internetten araştırdım serpil hn şuan estevia tıp merkezinde çalışıyormuş. muayene ücreti ssklı 50 tl doğum için de medivia diye bir hastane ile anlaşması varmış. bu cumartesi izinli olduğundan haftaya cumartesi randevu almayı planlıyorum. görüşmekte fayda var ama cihan beyden de memnumun onu da bırakmak istemiyorum.
canım ben otağtepe tıp merkezinde ömer bey var ona gidiyorum ve 7/24 doğum yaptırıyo.Ancak özel hastanelerle anlaşması var orada yapıyorsun doğumu ama çok ilgili bir dr. medivia hastanesiylede anlaşması var ama ben medistatede yapacağım doğumu..muayene ücreti 40 tl
Cihan beyi brakmamanı bende tavsiye ederim. Ben estevia ya gitmiyeceğm. geçici süreli orada muayene ediyor. Hastalarını yalnız şubat sonunda selimiye hastanesinde göreve başıyacak oraya gideceğim. 1 ay gidemiyeceğim. Umarım memnun kalırsın kalıcağından eminim gerçi ama. Hastalarını ayakta öpüp karşılayan bir doktor. paşabahçe devlettende emekli, olmuş bakalım.. gittiğin zaman yazarsın buraya
canım ben otağtepe tıp merkezinde ömer bey var ona gidiyorum ve 7/24 doğum yaptırıyo.Ancak özel hastanelerle anlaşması var orada yapıyorsun doğumu ama çok ilgili bir dr. medivia hastanesiylede anlaşması var ama ben medistatede yapacağım doğumu..muayene ücreti 40 tl
arkadaşımda ömer beyin hastasıydı 1600 tlye sezeryan oldu mediviada bir kaç ay önce doktor ilgili olmasına ilgili fakat biz sezeryan istemiyoruz. Yoksa bütün doktorlarda hastanelerde bizim öyle değil mi.
Merhaba; ben beykozda oturuyorum ve bu hastane doğum yapmayı düşünüyorum. Çevremdeki insanların anlattığı kadarıyla odaları tek kişik ve iki kişilikmiş. Doğumhanenin de temiz olduğunu söylüyorlar.Merhaba, yakın tarihte doğum yapan var mı ?