Yenilgiyi kabullenemiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi NiDaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

NiDaa

Ziyaretçi
mrb arkadaslar..benim eşim yenilgiyi asla kabullenemıyor..bundan 1 ay once arkadaslar gelmıstı bıze..cok guzel oturduk sohbet ettıık..okey oynayalım dedık..kadınlara karsı erkeklerde..bız bunları buyuk ara farkla yendık..sonra arkadasım olan bayan artık yenmenın hazzıyla bunlarla dalga gecmeye basladı..ben dalga gecınce esım benı bozdu..bende sesımı cıkarmadım devaö ettım..ama bayan arkadas ayarı fazla kacırınca esım cıleden cıktı..sınırlendı..ama mısafır oldukalrı ıcın hıc bır sey demedı..ama onlarda essek degıllerdır..sonucta sınırlendıgını anladılar..bende onlar gıttıkten sonra oyunu cok cıddıye aldıgını bunun ıcın sınırlenmen gerekmez demıstım..ve bır ton kavga etmıstık ozaman..o bayan arkadasın hareketlerıne sınırlendıgını soylemıstı..neyse o gunden sonra ne oyun oynasak bu yenılse...bana laf soyluyor..bagırıyor..ve dun aksam yıne aynı sey oldu..yenıldıler ve esım benım yaptıgım en kucuk seye sınırlendı ..ve bana mısafırlerın yanında ters cıkıstı..cok bozuldum..bıraz surat yaptım.ama mecbur eve gelenlerın huzuruna bozmamak ıcın 5 dkk sonra eskı halıme dondum..yanı anlıyacagınız..hayatı boyunca cok seyını kaybettı..artık pskolojısı bozuldugu ıcınmı sızce yenılıgıyı kabul edemıyr..ınanın anlam veremıyorum..off off:sm_confused:

erkek milletinin genel yapısı bu bence
oyundan tutunda her konuda bu böyledir
babam erkek arkadaşım ve tanıdığım bütün erkek modelleri hep çok bilmişlik taslarlar nedense
banada bi kaç defa aynı şey oldu yanlış bildileri bir konuda onları uyarmaya
çalıştım yok bu böyledir şöyledir derken baktım erkek milletine laf anlatılmıyor
şimdi ağzımı açsam benimle çok bilmiş profesör konuştu diye dalga geçiyorlar
tınlamıyorum bile sizede tavsiye ederim
bırakın doğru bildiklerini sansınlar yanlış yapsınlar
en güzeli kayıtsız kalmak...

cnm Allah kolaylık versin erkelerle uğraşmak zaten zor bide artı bozuk psikolojileriyle uğraşmak dahada zor.madem yenilgiye dayanamıyor.o zaman sizde misafirlerinizle başka şeyler yaparak vakit geçirin.hem sinirlenmesine zemin hazırlamamış olursunuz.kendisinede yenilginin oyunun bir parçası olduğunu ama kendisinin bu olgunluğu gösteremediğini söyleyin.zevk almadığınızıda ekleyin.ay çocuk gibiler.daha başka ne desek boş.mümkün olduğunca bu ortamlara girmeyin.yakınlarınızda bunu anlayışla karşılasın artık.bu ruh haliyle ne oyunun nede misafirin tadı kalmaz çünkü

canım ya..sızde oynamayın sonradan sorun oluyorsa...
yada sen bır mazeret bul oynama...
yanı bu bır oyun ...sonucta kazanır yada kaybedersın..uzatmanın yada ...kavga cıkarmanında bır alemı yok sanırım...
gereksız ve yersız bır sebebten ...her zamanmı boyle...eger boyleyse bır uzmandan yardım alabılırsın canım...

canım bayan olsun erkek olsun hıc farketmez bazen oyun mus kumarmıs macmıs bu tur konuları cok cıddıye alan fazlasıyla hassasıyet gosteren ınsanlar var bence esınde bu yapıda olabılır senı gercekten kırmak ıstememısdır en azından ben bu kanıdayım

Son düzenleme:

evet cnm bende arkadaşıma katılıyorum erkeklerin geneli böyle yenilgiyi kabullenemez bence sende eşinin üstüne fazla gitme cnm agız tadının bozulmasına ne gerek varr

Bizde okey oynarız ablam eniştem ben ve eşim, eniştemle ablam kazanınca eniştem çok dalga geçiyor, cılkını çıkarıyor eşimde bende çok sinirleniyoruz. Bu yenilgiyle alakalı bir durum değil, aksine kazanan kişinin tavrıyla alakalı bir durum. Eşinizin misafirlerinin yanında size öyle davranması yanlış olmuş, siniri geçince size öyle davrandığı için pişman olmuştur.

bizdede tam tersi hep ben yenilirim ama öyle surat falam yapmama hoş o da çok dalga geçmez
Allah için ben yensem çok dalga geçerim nası tepki verir bilmiyorum sanırım küsmez sinirlenmez

bacım sende oyun falan oynama sorarsada niye oynamıyosun diye o zaman söylersin düşüncelerini

......:1no2::1no2: ya iyide zaten oyunu oynamak ısteyen o ben oynamak ıstemıyorum..cunku ınanın oyle oldugu zaman tadım kalmıyor..bende severım oyun oynamayı..ama ben anlam veremıyorum ..nıhayetınde bır oyun..kazanmakta var kaybetmekte..hem bana bagırdıgı zmaan zaten sulu gozluyum..herkez gozumun ıcıne bakıyor aglıyacakmı dıye ınanın zoruma gıdıyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Abla arkadasin dalga gecti diye sinirlenmistir esin ve belki her oynadiginizda o an geliyordur aklina.
Ben olsam bende sinirlenirdim cünkü dalga gecilmesine göz yumamam.
Tabiki saka yapilir ama kimse baskasiyla dalga gecmemeli...

hiçbir türk erkeği özellikle bir bayan tarafından yenilğiye
uğramayı hazmedemez bence..

Bence bu davranışına karşı bir daha okey oynama onunla.

Eşler arasındaki bu tür paylaşımlar - evliliği monotonluktan uzaklaştırır.
Hoşça vakir geçirmek için yapılan etkinliğin sonunda sıkıntı yaşanması
ikiniz için de üzücü gerçekten. Oynamaktan vazgeçmek yerine - şakanın
dozunu ayarlamak lazım. Ufak - tefek gaz vermeler şakalar olmasa - eşin de
bu oyunlardan zevk almaz zaten ama abartmamak lazım.
Eşin sinirlendiğinde-arkadaşını korumak yerine eşinin yanında olsaydın
nasıl olurdu acaba. Oyun ortamındaki gerginlikler - erkek erkeğe oynandığı
zamanda olur. Bu tepkiyi vermesinin sebebini rakibinin kadın olmasına yormamak
gerekir. Dilerim hoşça vakit geçirebileceğiniz oyun ortamları yaşarsınız.
a.s.:teselli:

genelinde erkek tavri heleki kadina yenilmek dahada cileden cikarabilir onlari bence cok ustune gitmeyin bu onun kisiliginden yasadigi seylerinde tetiklemesinden kaynaklaniyordur ya bu tarz seyleri birlikte yapmiycaksiniz yada surekli ona bunun sadece bir oyun oldugunu soyleyip olayi buyutmeyeceksiniz inan benim esimde cok farkli degil ilk evlendigimizde play station oynarken ona 4gol atmistim kumanda kolunu duvara vurdu erkek ya kadin yendimi asaglandigini dusunuyor

hiç çekilmez valla ben keyifli insanlarla keyifle oynarım yani huysuzluğunu bilipte oynamam huzurumu da bozmam mirmirmirmir

erkek kadın farketmez, bazı insanların hırsları zarar verici boyutlarda oluyor.
basit bir oyundaki yenilgiyi bile hayata karşı hezimet olarak görüyorlar maalesef.
sizde eşinize söyleyin, eğer aynı davranışlarda bulunursa bir daha onunla oyun oynamak istemediğinizi.
eğer gerçekten kendine hakim olamıyorsa yenilince, oynamayın oyun bence.

Bence artık oyun oymanayın ve sebebinin de eşinizin yenilgi sonrası davranışları olduğüunu ona söyleyin. Belki farkında değildir hareketlerinin size misafirlerin yanında ters çıktığına göre bilinç falan kalmıyor eşinizde yenilgiden sonra. En iyisi sakince konuşumak eşinizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…