ben varimm ben 7 kilo verebilecegimi sanmiyorum diyetisyen bana en dusuk kilonun 54 olacagini soyledi ama ben denemek istiyorumm 52 kilo olsam hic de fena olmazz basladik mi simdiii
boyunuz kac bilmiyorum ben de bir kac ay once diyetisyene gitmistim bir kereligine cunku yapmamistim diyeti benim boyum 1.70 kilom 60 su an ama gecen yila kadar 51-52 idi ayrica 30 yasindayim ve siki calisan bir metabolizmam var diyetisyen de bana en dusuk 53 olabilirsiniz demisti ben inaniyorum zayiflayabilecegimize:) basladik oyleyse
Benim boyum 1.66 - 1.68 gibi. Benim yag oranim dusuk ama. Kasli bi vucudum var yani. Diyetisyen de, 'agirlik yapan kaslardir, yag degildir, yani cok cok zayif olamazsin, en az 54 kilo olmalisin, daha azina dusersen kastan verirsin' demisti. O yuzden 54. Zaten ben hayatim boyunca bu kadar zayif olmadim, hep 'toplu'ydum, gecen yaz verdim 10 kilo falan.
E o zaman basladik. Benim hedef de 54-55. Yarin tartilalim bakalim ne cikicaz :))
tamam sabah 1 kase nesfit+süt
ara 1 neskafe ve 1 bardak 5 i 1 arada
öğle 3-4 topak haşlanmış karnıbahar ve biraz yoğurt
ara eve gelince azıcık sapıttım 1 tane etimek peynir ve 1-2 yemek kaşığı kadar reçel yedim
akşam 1 porsiyon dürüm yarısında karnım doymuştu ama sırf gözüm doymadı diye yedim hepsini de
şimdi 1 bardak mısır püsküllü çay içiyorum
spor 200 tane mekik çektim
su da 1,5 litre içmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?