Yeniliklere açık mısınız?

yemek ve dıs gorunus konusunda yenılıklere acıgım.upuzun sacımı bır anda kısacık kestırır yada rengını anıden degıstırırım yenılıkten korkmam.tek degıstıremedıgım evımın duzenıdır.esyalarım tasındıgımda nasılsa 2 senedır hala aynı.yanlıslıkla bırı yerınden oynasa hemen eskı halıne getırırım

bayılırım valla bazı insanlar vardır bildiğinden hayatta sasmaz ben oyle değilimdir en basidi arka arkaya 2 kez aynı sampuandan hiç almam her alışımda yeni bişey denerim yada yeni tarifler denemeyı severim napım seviyorum yeniliği

özellikle gezme ve kitap secme konusunda yenilikciyimdir.. cok fazla ilgimi cekmeyen konularda bile biraz olsun bilgi sahibi olmak isterim.. tv de faydali tabi bu konuda

yeni insanlarla tanimadigim kisilerle de bir araya gelmeyi tanismayi severim, ama hepsiyle muhabetti ilerletmem.. yenlilik yapar cabuk bikarim yani

yeniliklere açığım desemde hepsine değil.
mesela dış görünüşümde. değilim. belirli bir tarzım var giyimimde onun dışına asla çıkmam. bana yakışanı bildiğimden sanırım.
saçlarımda denemediğim renk kalmadı. mesela, ama sarıda karar kıldım. sanırım artık değişmez.
yemeklerde de yeniliğe açığım. tadmadığım yemekleri denemeye bayılırım.
aklıma eser evimi satar maceracı bir ruhla,,hiç tanımadığım br şehirde ev alıp yaşayabilirim. yaptımda
,ama bu kadarda maceracı olmamak gerekirmiş. bunu da farkettim:pişmanım.
yeni arkadaşlarla tanışmaktan hoşlanırım. ama eski dostlarımıda asla ihmal etmem.
alışverişte yeni çıkan herşeyi,alır denerim. ve bazen iyikide almışım denemişim derim. çünkü diğer kullandıklarımdan daha iyi çıktıkları olur...

.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatımda çok keskin çizgiler olmadı hiçbir zaman.
o yüzden aklıma yatan her türlü değişikliği -küçük ya da büyük farketmez- yapabilirim.

1 gün içinde oturduğum evden taşınmaya karar verebilirim, hiç adını duymadığım bir yemeği tadabilirim, en ekstrem sporu yapmayı bir göz kırpış vakitinde karar verebilirim.

ama belime gelen saçımı bir anda omuzlarımın da üzerinde kestirebileceğimi sanmıyordum.
onu da yapabileceğimi 2 hafta önce öğrenmiş oldum. :1no2:

ben pek yeniliğe açık bi tip değilim öyle çok da kesin kurallarım yoktur hayatta ama bildiğim yoldan da kolay vazgeçmem...a.s

yemek ve dıs gorunus konusunda yenılıklere acıgım.upuzun sacımı bır anda kısacık kestırır yada rengını anıden degıstırırım yenılıkten korkmam.tek degıstıremedıgım evımın duzenıdır.esyalarım tasındıgımda nasılsa 2 senedır hala aynı.yanlıslıkla bırı yerınden oynasa hemen eskı halıne getırırım

saç kesimini ben de anlık kararlarla yaparım. vaktim varsa ve o an aklıma eserse; kuaförün tabelasıyla karşılaşmam yeterli.kaydirigubbakcemile3
renk konusunda yenilikler cazip gelmiyor ama:sm_confused:

bayılırım valla bazı insanlar vardır bildiğinden hayatta sasmaz ben oyle değilimdir en basidi arka arkaya 2 kez aynı sampuandan hiç almam her alışımda yeni bişey denerim yada yeni tarifler denemeyı severim napım seviyorum yeniliği

alışverişlerde, memnun kaldığım ürünlere çok bağlıyım. farklı şeyler de denerim ama eskiyi bırakmam. ikisi de aynı anda bulunur.

özellikle gezme ve kitap secme konusunda yenilikciyimdir.. cok fazla ilgimi cekmeyen konularda bile biraz olsun bilgi sahibi olmak isterim.. tv de faydali tabi bu konuda
yeni insanlarla tanimadigim kisilerle de bir araya gelmeyi tanismayi severim, ama hepsiyle muhabetti ilerletmem.. yenlilik yapar cabuk bikarim yani

yeni insanlarla tanışmayı ben de çok severim. hepsi kalıcı olmuyor tabii...
gezme konusunda ise; şehir içinde aynı yerlere gitmeyi severim ama tatillerde farklı yerlerden yana şansımı denerim genelde. çok memnun kaldığım bir yer bulamadığım için de olabilir :sm_confused:

Yeniliklere açığım genelde. Ancak bazı durumlar vardır hiç değiştiremem,
kullandığım temizlik malzemelerini, cilt bakım ürünlerini kolay kolay değiştirmem.
Evde değişiklik yapmaya, pay diye bir plan yapıp yola koyulmaya, bir anda
saçlarımı kestirmeye cesaret edebilirim. Arkadaşlarım ve dostlarım konusunda
sabit fikirliyimdir biraz. Kolay kolay hayatıma yeni insanları alamam...
Bende yay burcuyum ama tipik özellikleri barındırmıyorum sanırım.:delphin:

ben çok açık değilim ya
büyük değişiklikler yapamam
saçımı n rengini değiştirmeye cesaret edemiyorum
mesela.
evde eşyalarıda çok değiştirmem.

hımmm evlilikteki kubelli başlı kurallarda asla yeniliklere açık değilim ,çocuğumu yetiştirirken ki düzenimde ısrarlıyım çok değişiklik yapmam bozulur yoksam ,hımmm ama ev dizaynı her ay bişeyleri değiştiririm ,değişik ilginç yemekler denemeyi severim ,dolaşırken her yeri görmek isterim mesela her yaz aynı yere tatile gideceğime hiç gitmem daha iyi derim günlük gezmelerde bile farklı yerleri denerim ,kıyafet belli bir tarzım var neyle rahatsam aynen gidiyor ama modaya uygun şeyler alırım demekki ondada yeniliklere açığım eee daha ne olsun eş ve çocukla ilgili konular dışında (düzenim bozulursa huzursuzlanırım çünkü) herşeyde farklı şeyler ilgimi çeker=)

her zaman yenı seyler yenı tatlar denemeyı severım..tek duzelıkten hoslanmıyorum...

yenilenmeden yaşayamayanlardanım. mesela bir restauranta gittiğimde eğer menüde varsa daha önce yemediğim bir yemek ve içmediğim bir şeyi denerim. arkadalarımızla sürekli takıldığımız yerler vardır ama mutlaka oradan önce gitmediğimiz bir yere gideriz evimde sürekli değişiklikler yaparım saç rengimle modelimle oynarım seviyorum ben yenilikleri

yeniliklere açık olmayan insan kendini geliştirmeyen insandır diye bir söz duymuştum ve çok katılıyorum bu söze.bende çok severim yenilikleri.her konuda değişikliği,yeniliği çok severim.eşim hariççyerimseniben

yeniliklerden hoşlanırım ama bunu pek gerçeğe dönüştüremem..alışkanlıklarımdan tarzımdan vazgeçmem zordur benim...

Back
X