YEPESKİ - Vintage , Marka, Ucuz, Ayakkabı, Trençkot, Çizme, Elbise

qMs9DY.jpg

NG Style
38 Beden
Çiçek Desenli Pantolon

Son düzenleme:
XsxlgV.jpg

Kırmızı renkli, Degaje Yaka, Omuzdan etek ucuna 75 cm. Önde iki büyük cep ve tek pile. 36 beden- %76 acrylic, %23 nylon. Baharlık ve Kışlık elbise hiç kullanılmamıştır.

vMe3bW.jpg

Elle 36 Numara ayakkabı. Tek kusuru bir fiyonkunda küçük bir leke olması..Fotoğrafta mevcut

FkTLpN.jpg

tS0k3S.jpg

U5ny5R.jpg

Pirelli Bej Renkli Güderi Çizme; 37 numara şerit kısmında çok hafif aşınma mevcut bunun haricinde bir kusuru bulunmamaktadır. Fotğraftaki gibi.....Bu çizmeğe 650 TL ödemiştim... İsteyene 65 TL ye vereceğim...Şimdiden güzel günlerinize eşlik etmesi dileği ile.....

yb9WD4.jpg

EPVjmJ.jpg

Sadece bir kez kullanılmıştır.Tabanından anlayabilirsiniz.... İnce topuklu dore deri, bakır renk deri kemer aksesuarlı. Abiye Ayakkabı. 37-37.5 numara için uygundur. Fiyatları mümkün mertebe makultutmaya çalışıyorum ürünleri çoğunluğu bir kez kullanımıştır.

0vkR17.jpg

8fc3nF.jpg

Divarese 36 numara Yılan Derisi Ayakkabı. Sadece iki gece kullanılmıştır.

yoX96j.jpg

QBsOXZ.jpg

Süet Bot Kahverengi 37 numara bir kez giyilmiştir. Dolgu topuk.

aaK2QL.jpg

EZzdw5.jpg

Enzo Angiolini Vintage Kahverengi Çizme....Tek kusuru astarı...Zaman bir tek astarını eskitebilmiş.. :) 36 numara

YdfkK0.jpg

V3l6dk.jpg

Next- Bej - Ekoseli Trençkot xs yazsada S bedene oluyor... Vintage..Bir veya 2 kere kullanılmış..

Merhaba yine ben :D Dantelli olan çizme 36 no olan kalıbi nasıl. Ben çoğunlukla 37 giyiyorum nadiren 36. Kalıbı geniş se dusunebilirim

ilk sayfadaki kahve taba gibi olan çizme kaç num ve fiyatı teşekkürler...ürünleriniz çok güzel:)hamile olmasan talip olabilirdim

Back
X