Arkadaşlar Merhaba, 8 Yıldır PCO hastasıyım. 8 yıl benim ömrümden 28 yıl götürmüş bu hastalık yüzünden. Saçma sapan tedaviler, garip garip ilaçlar, Ve en kötüsüde sizi hiçe sayan doktorlarla karşılaştım. Tüm bunlar beni benden aldı gerçekten. İyileşmek için ne umudum ne de takatim kalmamıştı. Bebek düşündüğümüz için bir doktor araştırdım bu konuda çok iyi ve kendime bir şans daha verdim. Kendisine burdan çok çok teşekkür ediyorum. İstanbul Kadıköy'de muayenesi var Zeynep Kamil'dede hekim kendisi. Ancak hastanede sıra bulamıyorsunuz. Beni o kadar telkin ettiki ve şuanda yepyeni hissediyorum kendimi. Bir ilaç verdi önce regl'i olup rahatlamamı ve vücudumda ki pis kanı atmamı sağladı. Şimdi bir ilaç kullanıyorum ve bebek yapmayı düşünene kadar onu içicem en zararsız Doğum Kontrol Hapıymış ve cidden bana kilo verdirdi. Ne iştahım açıldı ne bir şey. İsmini burda açıklayamıyoruz diye biliyoruz ama Sıcak bir mevsimin ismi. Çok iyi bir firma üretiyor. Azıcık pahalı ama gerçekten bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim. Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. Ve nasip olursa seneye de bi bebişimiz olsun istiyoruz...