• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü yepyeni patiklerim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
683
42
Malatya
sam0629.jpg

fenerbahçeli conversim.

Yerim ben bunları yabanım ellerine sağlık kız olacak wallaha bak gör :ecrin_bebek:
Yeğenimize galatasaraylı patik ör bir tane anacım opuyorumnanaktan

Yerim ben bunları yabanım ellerine sağlık kız olacak wallaha bak gör :ecrin_bebek:
Yeğenimize galatasaraylı patik ör bir tane anacım opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile teşekür ederim ablam valla bilmiyorum hayırlısı kızda olsa erkekte olsa farketmez sağlıklı olsunda.

hepside birbirinden güzelmiş ellerinize sağlık.tam benim kızımın ayağına göreymiş.tabi daha ayağını öpmek nasip olmadı ama inşallah ogünlerde gelecek. :lepi:

canımmmm hepsi harika olmuşşşş,ellerine sağlık iyi günlerde giydir inşşşşşşşşşş canım maşallah deyimde bennnnnn ne olur ne olmaz :))))))

Lilalı ve fenerbahçeli olana bittim ya opuyorumnanaktan

Ellerine sağlık arkadaşım maşallah ne kadar hamaratsın sen öyle :nazar:
teşekür ederim canım.:kedi:
hepside birbirinden güzelmiş ellerinize sağlık.tam benim kızımın ayağına göreymiş.tabi daha ayağını öpmek nasip olmadı ama inşallah ogünlerde gelecek. :lepi:
işallah allahım göstersin sağlıkla gelsinler.:Saruboceq: opuyorumnanaktan
canımmmm hepsi harika olmuşşşş,ellerine sağlık iyi günlerde giydir inşşşşşşşşşş canım maşallah deyimde bennnnnn ne olur ne olmaz :))))))

teşekür ederimopuyorumnanaktan valla kendi bebeğime örmedim cinsiyeti belli değil daha.

yabanım bunlar çok cici bayıldım valla
hele fbli convers varya harika harika
kız patikleride çok ciciya banada öğret arkadaşım
çok çok güzel bunlar

ellerine sağlık çok gzl olmuşlar,ben de kızıma yapmak istiyorum acaba ne tür ip kullandın ?bebe yünü mü hepsi? ben bir tane bebe yünü ile yaptım,kışlık, bir de ince bir ip vardı annemlerde onla yazlık,cevaplarsan sevinirim:)

ellerine sağlık çok gzl olmuşlar,ben de kızıma yapmak istiyorum acaba ne tür ip kullandın ?bebe yünü mü hepsi? ben bir tane bebe yünü ile yaptım,kışlık, bir de ince bir ip vardı annemlerde onla yazlık,cevaplarsan sevinirim:)

canım bebe yünüde kullanıyorum ama normal örgü ipinden yaptım.canan marka iple yaptım bunları.

Back
X