- Konu Sahibi yabangulumZ

fenerbahçeli conversim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YABANUm bu ciciler kız bebe için bellı oldumu cınsıyet
Yerim ben bunları yabanım ellerine sağlık kız olacak wallaha bak gör :ecrin_bebek:
Yeğenimize galatasaraylı patik ör bir tane anacım opuyorumnanaktan
teşekür ederim canım.:kedi:Lilalı ve fenerbahçeli olana bittim ya opuyorumnanaktan
Ellerine sağlık arkadaşım maşallah ne kadar hamaratsın sen öyle![]()
işallah allahım göstersin sağlıkla gelsinler.:Saruboceq: opuyorumnanaktanhepside birbirinden güzelmiş ellerinize sağlık.tam benim kızımın ayağına göreymiş.tabi daha ayağını öpmek nasip olmadı ama inşallah ogünlerde gelecek. :lepi:
canımmmm hepsi harika olmuşşşş,ellerine sağlık iyi günlerde giydir inşşşşşşşşşş canım maşallah deyimde bennnnnn ne olur ne olmaz :))))))
yabanım bunlar çok cici bayıldım valla
hele fbli convers varya harika harika
kız patikleride çok ciciya banada öğret arkadaşım
çok çok güzel bunlar
teşekür ederim canım.öğretirim aslında yapılını eklemiştim bakarsan yapabilirsin.
ellerine sağlık çok gzl olmuşlar,ben de kızıma yapmak istiyorum acaba ne tür ip kullandın ?bebe yünü mü hepsi? ben bir tane bebe yünü ile yaptım,kışlık, bir de ince bir ip vardı annemlerde onla yazlık,cevaplarsan sevinirim:)
canım nereye ekledin cinsiyet belli olduğuna göre artık bende başlasam iyi olur şu kız patiklerinden bende örmek istiyorum çok güzeller ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum