- Konu Sahibi yabangulumZ
canım bebe yünüde kullanıyorum ama normal örgü ipinden yaptım.canan marka iple yaptım bunları.
hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık
güle güle giysin bebeğin:ecrin_bebek:
peki tığ kaç numara canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bebe yünüde kullanıyorum ama normal örgü ipinden yaptım.canan marka iple yaptım bunları.
teşekür ederimopuyorumnanaktanhepsi çok güzel olmuş...
elinize emeğinize sağlık...
hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık
güle güle giysin bebeğin:ecrin_bebek:
peki tığ kaç numara canım
teşekür ederim canımopuyorumnanaktan bunları bebeğime yapmamıştım ama aynılarından yapacam.nasipse kızımız olacak:)ablacım ellerine sağlık çok güzel olmuş bunlar
bebeğin güle güle giysin
oy çok yakışır minicik ayaklarına:)
peki kız mı erkek mi:)
ellerine sağlık herbiri birbirinden güzel olmuş
sağlıkla giysin kuzun
teşekür ederim canımopuyorumnanaktanoff maşallah ne kadar beceriklisin. cok guzel olmus. iyi gunlerde kullanın.
fenerbahçeli conversin tarifinide vermen mümkünmü canım hepsi birbirinden güsel ama benim oğlum var ona yapmak isterim tabi becerebilirsem:kedi:.
teşekür ederim canımvalla çok şirin duruyorlar ama patik örmek zor iş:)
Canım ben de şu aralar patik işine merak saldım yalnız netten bulduğum anlatımlar bu kadar güzel durmuyor.Burun kısmındaki krem rengini nasıl yaptın?Aslında nereden başladını bilemedim.Dikiliyor mu yoksa yardım edersen sevinirim.Bu arada çok beceriklisin diğer elişlerini de takip ediyorum