• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü yepyeni patiklerim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
ablacım ellerine sağlık çok güzel olmuş bunlar
bebeğin güle güle giysin
oy çok yakışır minicik ayaklarına:)
peki kız mı erkek mi:)

ablacım ellerine sağlık çok güzel olmuş bunlar
bebeğin güle güle giysin
oy çok yakışır minicik ayaklarına:)
peki kız mı erkek mi:)
teşekür ederim canımopuyorumnanaktan bunları bebeğime yapmamıştım ama aynılarından yapacam.nasipse kızımız olacak:)
ellerine sağlık herbiri birbirinden güzel olmuş
sağlıkla giysin kuzun

teşekürleropuyorumnanaktan

fenerbahçeli conversin tarifinide vermen mümkünmü canım hepsi birbirinden güsel ama benim oğlum var ona yapmak isterim tabi becerebilirsem:kedi:.

off maşallah ne kadar beceriklisin. cok guzel olmus. iyi gunlerde kullanın.
teşekür ederim canımopuyorumnanaktan
fenerbahçeli conversin tarifinide vermen mümkünmü canım hepsi birbirinden güsel ama benim oğlum var ona yapmak isterim tabi becerebilirsem:kedi:.

canım googleye örgü convers yapımı diye yazarsan tarifi çıkar.

Canım ben de şu aralar patik işine merak saldım yalnız netten bulduğum anlatımlar bu kadar güzel durmuyor.Burun kısmındaki krem rengini nasıl yaptın?Aslında nereden başladını bilemedim.Dikiliyor mu yoksa yardım edersen sevinirim.Bu arada çok beceriklisin diğer elişlerini de takip ediyorum

valla çok şirin duruyorlar ama patik örmek zor iş:)
teşekür ederim canım;)
Canım ben de şu aralar patik işine merak saldım yalnız netten bulduğum anlatımlar bu kadar güzel durmuyor.Burun kısmındaki krem rengini nasıl yaptın?Aslında nereden başladını bilemedim.Dikiliyor mu yoksa yardım edersen sevinirim.Bu arada çok beceriklisin diğer elişlerini de takip ediyorum

teşekür ederim canım.sanırım converslerin ön uç kısmını soruyorsun ayrı yapılıp dikiliyor.7-8 zincir çekip yarım doldurup,dönüp 3 sırada tamamlayıp dikiyorum.

Back
X