Yer bulma

Kızlar güvenmiyorsam boşayacağım bi durum yok ortada, babamı boşamam pek mümkün değil :KK70::KK70::KK70:
Babamın gitmediğini düşündüğüm bi yer var, önemli bi mesele değil. Sadece merak ettim benimi kandırıyor gerçekten gidiyor mu onu anlamaya çalışacağım. ( benim bi işim var ne zamandır gidiyorum ama halledemedim diyorda )
Yoksa kıskanacağım güvenmeyeceğim sevgilim yada kocam yada herhangi biri yok hayatımda sakin olun. :KK53::KK53:

Kızlar güvenmiyorsam boşayacağım bi durum yok ortada, babamı boşamam pek mümkün değil :KK70::KK70::KK70:
Babamın gittiğini düşündüğüm bi yer var, önemli bi mesele değil. Sadece merak ettim benimi kandırıyor gerçekten gitmiyor mu onu anlamaya çalışacağım.
Yoksa kıskanacağım güvenmeyeceğim sevgilim yada kocam yada herhangi biri yok hayatımda sakin olun. :KK53::KK53:
Yorumlara güldüm ya direk saldırıya geçmişler. Bu kadarını beklemiyordum.
Size de yardımcı olamayacağım maalesef bilgim yok

Sadece yerini öğrenmek yetmez yalnız.

Başka kadının kollarında, o kadına neler söylüyor, nasıl bir aşk yaşanıyor, ne iltifatlar ediliyor öğrenmek için dinleme cihazı da takmalisiniz.
Ya sabır ya..
BABAM İÇİN İSTEDİM. BABAM. BABA.
ONUDA ALDATMA MESELESİ İÇİN DEĞİL, ufak basit bi mesele için.
Hayal dünyanız ne geniş ya.
Hey Allahım..

Android cihaz yöneticisi var. Babanızın telefona bağlı hesabını ve şifresini biliyorsanız, herhangi bir masaüstü bilgisayar yahut telefondan Google hesabına girerek nerede olduğunu görebilirsiniz. Bu program da iPhone'mu Bul gibi kaybolan telefonlar için yalnız interneti ve konumunun açık olması gerekiyor haliyle.

Android cihaz yöneticisi var. Babanızın telefona bağlı hesabını ve şifresini biliyorsanız, herhangi bir masaüstü bilgisayar yahut telefondan Google hesabına girerek nerede olduğunu görebilirsiniz. Bu program da iPhone'mu Bul gibi kaybolan telefonlar için yalnız interneti ve konumunun açık olması gerekiyor haliyle.
Tamam biliyorum hesabını ve şifresini. O zaman telefonunda konumunun açık olduğundan emin olayım. İnterneti açık daima. Onda sorun yok.. Sonrasında ben o dışardayken hesabına girdiğimde olduğu konumu görebileceğim. Bu kadar dimi bütün olay..

Tamam biliyorum hesabını ve şifresini. O zaman telefonunda konumunun açık olduğundan emin olayım. İnterneti açık daima. Onda sorun yok.. Sonrasında ben o dışardayken hesabına girdiğimde olduğu konumu görebileceğim. Bu kadar dimi bütün olay..

Aynen, o kadar. Telefon kaybolduğu zaman verileri silme ve yakindaysa zil caldirma özelliği var bir de ek olarak. 20 mt. yakınına kadar hassas konum gösteriyor.

Ben ne bileyim KK nın hatunlarının böylesi geniş bi hayal dünyasının olduğunu :KK70::KK70:
Bi taneside kadının kolları aşkları bilmem nesine kadar girmiş :ukala:
Ahahaha :))
Genelde burdaki kadınlar kocasını takip ediyor da... o yüzden öyle sandık sizi de.

Neredeyse bilgisayar mühendisi olacaklar koca telefonu ve sosyal medyası nasıl incelenir öğrenirken...

Babamdan nasıl ayrılayım kız :KK70::KK70::KK70:
Ne bilelim babanız olduğunu? İçimize mi doğsun? Müneccim pisliği mi yedik? Sevgili, eş gibi anlaşılıyor direk yani. Bana yazdığınız cevaba ithafen demiyorum genel yazılan yorumlara çok eğlenmişsiniz de.
Düzeltiyorum, babanızın haberi yoksa lutfen yapmayın. :KK45:

Back
X