• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelere açığım ilişki konusunda

Neyine düzelirim demiş anlamadım. Herif cidden çok anormal ya. İlk defa nikahla mi gideceğim diyen damat duydum. Numune resmen çok zor bulunur bir cins bu.

Kuzum sende ucundan gösteriyor hevesi kursakta bırakıyorsun.Bize şöyle bol detaylı anlatsan da içimizin yağı erise müstakbel kv aradı mı araya birileri girdi mi?
Yok annesi aramadı görümce wpden işte ben evlendim sen tutturdun düğün diye bir evden 2 düğün çıkmaz yazıp yollamış 😂okuman anlaman yok mu ben istiyorum ne zaman dedim diyip biraz atıştık 😂sonrasında kız abisini savundu tabii ki bir kere oluyor içinde kalmasın deyince bende borçlarını üzerine al o zaman abinde yapsın dedim 😂😂

Direkt olmayacak bitsin dedim 😂nedenini sordu dediklerini yüzüne vurdum işte düzelirim(neyin düzelmesiyse) falan fıstık yaptı kesinlikle istemediğimi belirtip engelledim kulaklarım zor dayandı sohbetine 😒
Hazır bitiyorken içini rahatlatsaydın.😅 Evlilik düşünüyorum kocaman bir erkek bebeye bakacak konumda değilim deseydin. 😀

Yok annesi aramadı görümce wpden işte ben evlendim sen tutturdun düğün diye bir evden 2 düğün çıkmaz yazıp yollamış 😂okuman anlaman yok mu ben istiyorum ne zaman dedim diyip biraz atıştık 😂sonrasında kız abisini savundu tabii ki bir kere oluyor içinde kalmasın deyince bende borçlarını üzerine al o zaman abinde yapsın dedim 😂😂
Hele bak sen kurnaza. Sen kimsin ki bana müdahale ediyorsun yelloz deseydin. Söz konusu abin iken nasıl da fır dönüyorsunuz . Ayrıca düğünde isteyebilirim sanane . Senin evliliğinden de banane 🤨

Kuzum sende ucundan gösteriyor hevesi kursakta bırakıyorsun.Bize şöyle bol detaylı anlatsan da içimizin yağı erise müstakbel kv aradı mı araya birileri girdi mi?
Değil mi . Yazsın da biz çay eşliğinde okuyalım sonra of çok uzun diyelim ama yazsın. Çok merak ettim ha. Bak görümce detayı da çıktı. Hiç anlatmıyor . Bunla dedikodu yapılmaz 😀

Bu ne ya. Erkekler artik gercekten siyirdi. Sacma sapan erkek tipleri turedi.
Instagram kullanmıyorum damadin videoda ne giydiğini SS atabilir misiniz?

Konu sahibi zaten yapılması gerekeni yapmış. Yediklerimiz ictiklerimiz mi bilmiyorum ama gerçekten bir haller oldu erkeklere. Ağlayan naz yapan cilve yapan ilgi yoksa sevgi yok ilişki biter diye tehdit eden... Vb

Korkunç bir yere doğru gidiyoruz.

Değil mi . Yazsın da biz çay eşliğinde okuyalım sonra of çok uzun diyelim ama yazsın. Çok merak ettim ha. Bak görümce detayı da çıktı. Hiç anlatmıyor . Bunla dedikodu yapılmaz 😀
Kız sjsjs konu uzamasın diye yazmıyorum sen anlat de neleri var 😂😂şoktan şoka girersin yaptıklarını duyunca 😂

Kız sjsjs konu uzamasın diye yazmıyorum sen anlat de neleri var 😂😂şoktan şoka girersin yaptıklarını duyunca 😂
Cansın seni tebrik ediyorum. İşin esprisi tarafı bir yana evlilik öyle bir yemek yiyelim kahve içelim gidelim muhabbetti olmuyor. Hele aile ağzına bakıyorsa tüm sülaleyle evleniyorsun. Şimdiden kardeşi o mesajı sana atacak haddi bulmuşsa gidişatıda belli zaten. Hayatını kurarken herşeyini irdeleyip ilerde çocuklarına baba sana yandaş olacak birini bulman dileğiyle.

Cansın seni tebrik ediyorum. İşin esprisi tarafı bir yana evlilik öyle bir yemek yiyelim kahve içelim gidelim muhabbetti olmuyor. Hele aile ağzına bakıyorsa tüm sülaleyle evleniyorsun. Şimdiden kardeşi o mesajı sana atacak haddi bulmuşsa gidişatıda belli zaten. Hayatını kurarken herşeyini irdeleyip ilerde çocuklarına baba sana yandaş olacak birini bulman dileğiyle.
Amin inşallah 🥰

Sen öyle diyince ablası ne dedi merak ettim kız.

Sen öyle diyince ablası ne dedi merak ettim kız.
Kardeşi ya 97li sjsjs görgüsüz biri olduğundan ne desin abim o ödeyecek, kocam zaten borç ödüyor yeni evlendik zar zor ben ve eşim yetişemiyoruz yazmış kocası da mali müşavir bu arada 😂ben bunların aileye gelin falan gitmem tövbe ya abisi bir de mesaj yollatmış evlenmek için evlenmesin diye?? Şok oldum kız kardeşe de engel attım laf taşıyıp getirip iyice beni zıvanadan çıkartmasın diye

Back
X