Yer döşemesi hakkında yardim

Damdakiperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
2.315
3.169
83
Merhaba sevgili hanımlar,

Fotosunu ilettigim eski zemin döşemesinin adını/cinsini bilen var mı? İlave olarak benzer şekilde bir zeminin değişikliğini yapan oldu mu? Bunu ben nasıl bir şekilde yenileyebilirim, ortaya dayanıklı ve güzel birşey çıksın istiyorum, en azından 3-5 sene beni götürecek, rahatlıkla silebilecegim bir yer olsun istiyorum. Fikri ve tecrübesi olanlar katkı saglayabilirse çok sevinirim

Teşekkürler 🌿 🌺 🥰

Eklentiler

• Screenshot_2025-09-10-20-31-31-808_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-09-10-20-31-31-808_com.whatsapp.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2025-09-10-20-31-31-808_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-09-10-20-31-31-808_com.whatsapp.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba sevgili hanımlar,

Fotosunu ilettigim eski zemin döşemesinin adını/cinsini bilen var mı? İlave olarak benzer şekilde bir zeminin değişikliğini yapan oldu mu? Bunu ben nasıl bir şekilde yenileyebilirim, ortaya dayanıklı ve güzel birşey çıksın istiyorum, en azından 3-5 sene beni götürecek, rahatlıkla silebilecegim bir yer olsun istiyorum. Fikri ve tecrübesi olanlar katkı saglayabilirse çok sevinirim

Teşekkürler 🌿 🌺 🥰
nefret ettım mutfak ve holun fayans olusundan ınsaat ızlerının gıdememesınden derken usta cagırdım dedım kı fayansları yenıleyelım . o da dedı kı fayans ucuz bıle olur ama sokme parası cok tutar ustune fayans kaplatmayı da onermem saglıksız olur tutmayabılır. sen al lamınantını serelım dedı oyle yaptık .:) balkonun yerını herkes pek ovuyor dıye boyadım fayans boyasıyla soyuldu attı gıttı bı de temızlıycem dıye ugrastım sonra epoksılı bısı dusundum kocam benı evden atmadan sustum oturdum :)) oyle kaldım yanı. bulursan bı guzel farklı cozum ben de ogreneyım :D

Back