• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yer döşemesi hakkında yardim

Damdakiperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
2.390
3.249
83
Merhaba sevgili hanımlar,

Fotosunu ilettigim eski zemin döşemesinin adını/cinsini bilen var mı? İlave olarak benzer şekilde bir zeminin değişikliğini yapan oldu mu? Bunu ben nasıl bir şekilde yenileyebilirim, ortaya dayanıklı ve güzel birşey çıksın istiyorum, en azından 3-5 sene beni götürecek, rahatlıkla silebilecegim bir yer olsun istiyorum. Fikri ve tecrübesi olanlar katkı saglayabilirse çok sevinirim

Teşekkürler 🌿 🌺 🥰

Eklentiler

• Screenshot_2025-09-10-20-31-31-808_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-09-10-20-31-31-808_com.whatsapp.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2025-09-10-20-31-31-808_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-09-10-20-31-31-808_com.whatsapp.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba sevgili hanımlar,

Fotosunu ilettigim eski zemin döşemesinin adını/cinsini bilen var mı? İlave olarak benzer şekilde bir zeminin değişikliğini yapan oldu mu? Bunu ben nasıl bir şekilde yenileyebilirim, ortaya dayanıklı ve güzel birşey çıksın istiyorum, en azından 3-5 sene beni götürecek, rahatlıkla silebilecegim bir yer olsun istiyorum. Fikri ve tecrübesi olanlar katkı saglayabilirse çok sevinirim

Teşekkürler 🌿 🌺 🥰
nefret ettım mutfak ve holun fayans olusundan ınsaat ızlerının gıdememesınden derken usta cagırdım dedım kı fayansları yenıleyelım . o da dedı kı fayans ucuz bıle olur ama sokme parası cok tutar ustune fayans kaplatmayı da onermem saglıksız olur tutmayabılır. sen al lamınantını serelım dedı oyle yaptık .:) balkonun yerını herkes pek ovuyor dıye boyadım fayans boyasıyla soyuldu attı gıttı bı de temızlıycem dıye ugrastım sonra epoksılı bısı dusundum kocam benı evden atmadan sustum oturdum :)) oyle kaldım yanı. bulursan bı guzel farklı cozum ben de ogreneyım :D

Back