Yer dösemesi icin renk seçemiyorum

biyen

boncuğum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
288
37
318
Merhaba.Evimin tüm yer dosemesini mutfak dahil laminant yaptiriyorum.Renk konusunda karadiz kaldim.Mutfagim bordo beyaz. Salonum venge mobilya kahverengi koltuk.oturma odam mavi beyaz koltuk beyaz ünite. Yatak odam ise venge mobilya.Sizce Tüm yerler beyaz mi olmali.yada mutfak ve ara beyaz.odalar farkli mi daha iyi durur.Yardimci olabilirmisiniz😌

Merhaba.Evimin tüm yer dosemesini mutfak dahil laminant yaptiriyorum.Renk konusunda karadiz kaldim.Mutfagim bordo beyaz. Salonum venge mobilya kahverengi koltuk.oturma odam mavi beyaz koltuk beyaz ünite. Yatak odam ise venge mobilya.Sizce Tüm yerler beyaz mi olmali.yada mutfak ve ara beyaz.odalar farkli mi daha iyi durur.Yardimci olabilirmisiniz😌

Hmm simdi bu konuda fikrim yok ama mutfak beyaz guzel olur :31:

kesinlikle beyaz veya gri... evi öylesine ferah gösteriyorki.. evim yeni olmasa bende gri veya beyaz yaptıracaktım şuan açık bir renk yine güzel görünüyor ama kendim yaptırsam dediğim gibi beyaz veya gri yaptırırım. kesinlikle koyu renkleri tercih etmemeni öneririm.

Temizlik açisindan da acik renk daha rahat olur diye düşünüyorum ama yine de kararsiz kaliyo insan iste.

Merhaba.Evimin tüm yer dosemesini mutfak dahil laminant yaptiriyorum.Renk konusunda karadiz kaldim.Mutfagim bordo beyaz. Salonum venge mobilya kahverengi koltuk.oturma odam mavi beyaz koltuk beyaz ünite. Yatak odam ise venge mobilya.Sizce Tüm yerler beyaz mi olmali.yada mutfak ve ara beyaz.odalar farkli mi daha iyi durur.Yardimci olabilirmisiniz��

Merhaba Demosh evinizde bulunan doğramaların yani kapıların rengi nedir? Bütünlük ve uyum için yanıtlarsanız size daha doğru bir renk önerisinde bulunabilirim. Teşekkürler.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben kanyon meşe seçtim evim için çok ferah durur diye tahmin ediyorum daha döşenmedi ama açık renk seçmeni tavsiye ederim

Back
X