• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yer yarılsa da içine girsem mi?

birtane de rezalet benden...
lisenin hazırlık sınıfındayım..ingilizce metinler okuyoruz sırayla..o gün sıra arkadaşımda gelmemiş..koskoca sırada tek başıma oturuyorum...neyse metin okuma sırası bana geldi ayağa kalktım...
ben hiç farkında değilim etek arkadan popomun arasına sıkışmamış mı..:1shok:
nasıl oldu nasıl girdi araya inanın farkında değilim...:utangac:
arkamızdada iki tane çocuk oturuyordu...onlar ve tüm arka sıra görmüş rezil olmuştum ya.benneyaptımki.
onlar neden gülüyor diye düşünürken ben öğretmen çaktırmadan eteğimin arkasını çekince utancımdan öldüm..yer yarılsada içine girseydim keşke şimdi bile bir acayip oldum hatırlayıncaa:utangac:

o zaman öyle düşünüyoruz ama şimdi gülerek anlattığımız bir anı ....hihoyyyt hihoyyyt

uydu alıcısı vardı bizde markası korax, bozuldu tamire gitti, almam gerekiyodu, tamirciye gittim, adam markası neydi diye sordu, kotex çıktı birden ağzımdan, yer yarılsaydıda içine girseydimkaydirigubbakcemile3

uydu alıcısı vardı bizde markası korax, bozuldu tamire gitti, almam gerekiyodu, tamirciye gittim, adam markası neydi diye sordu, kotex çıktı birden ağzımdan, yer yarılsaydıda içine girseydimkaydirigubbakcemile3

ah bu dilimiz ahhhhh...ne çekersek ondan çekiyoruz..:1hug:

Back
X